Anasayfa /  Ekonomi

Yılbaşında arkadaşlarınız için alabileceğiniz Unisex (her iki cinse uygun) hediyeler

Yılbaşında arkadaşlarımız için alabileceğimiz en güzel hediyeler! Sevgili ve eşe alınacak hediyeler yanında en çok araştırılan konular arasında arkadaşa alınacak hediyelerde bulunuyor. İşte 2019 yılbaşı için arkadaşlara alınacak hediyeler...

Abone ol
Abone ol 26 Aralık 2018 16:08

 2019 yılbaşı kutlamaları için arkadaşa alınacak en güzel hediyeleri sizler için araştırdık.

Yeni yılın başlangıcı büyük bir heyecan ve yepyeni umutlar ile karşılanır. Sevdiklerimiz ile birlikte zaman geçirip, bu karşılamayı hep birlikte yapmak isteriz ve birbirimize alacağımız yılbaşı hediye önerileri ile seçimlerimizi yaparak, yeni yılı güzel bir şekilde karşılamak isteriz.

Kahve Severlere Motto Mesajlı Çelik Termos

Kahve sevenlerin aklını başından alacak bir hediye arıyorsanız; tam olarak da bu kişileri göz önünde tutarak tasarlanan ve yaz – kış vazgeçmeden kullanılabilen çelik termosları bir incelemelisiniz. Birbirinden eğlenceli çeşitleri ile özellikle soğuk kış aylarında değer verdiğiniz tüm çay – kahve seven arkadaşlarınıza şık, çelik termoslardan hediye edebilirsiniz. Üstelik sadece sıcak içecekler değil, soğuklarda da kullanılabilir.



Kahve Fincanı Cezve Seti

Türk kahvesinin bağımlılık yapan ve insanı içmediğinde çileden çıkaran bir durumu var, önce bunu bir kabul edelim. İster siz isterseniz de arkadaşlarınız bu durumdan muzdarip ise onlara alabileceğiniz en kullanışlı hediye cezve, fincan, altlık ve kahveden oluşan bir set olabilir. Üstelik yeni yıl sabahına karşılıklı birer kahve ile başlamanın tadı da emin olun unutulmaz olacak.



Kişiye Özel Atatürk İmzalı Hediye Ajanda

Kız arkadaşlarınıza veya erkek arkadaşlarınıza yeni yıl hediye alma konusunda tereddütte kalıyorsanız ve fonksiyonlu bir armağan ile onları mutlu etmek istiyorsanız şık tasarımı ve Atatürk imzası ile kişinin ismine özel tasarlanan çeşitli renkleri bulunan kullanışlı ajandaları tercih edebilirsiniz. Hem okul hem de iş hayatında pek çok kişinin işine yarayan bu armağan ile aynı zamanda iş arkadaşlarınız da mutlu edebilirsiniz.

Her kişinin zevkine ve bütçesine uygun, arkadaşa yılbaşı hediyesi arıyorsanız işinizi kolaylaştırmak adına birkaç kriter belirleyebilirsiniz. Bu kriterleri ister kendi maddi durumunuza isterseniz de karşınızdaki kişiye göre listeleyebilirsiniz. Kişinin ilgi alanlarına, cinsiyetine veya ihtiyaçlarına göre oluşturabileceğiniz bu liste sayesinde hem zamandan hem de maddiyattan da tasarruf etmek sizin elinizde. Ancak temel olarak kadın veya erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi alacaksanız; yakınlık dereceniz de yüksek ise tercihinizi sizden de bir parça taşıyan hediyeliklerden yana kullanabilirsiniz. Eğer bu tarz bir armağan bulamıyorsanız alacağınız veyahut da almayı planladığınız hediyeyi kendi özel cümleleriniz, hoşunuza giden bir şiir veya yeni yıl mesajları ile de tamamlayarak daha özel bir hale getirebilirsiniz. Üstelik bu durum emin olun sevdiklerinizin daha çok hoşuna gidecek ki bu durumun kesinlikle maddi durumunuzla alakası olmayacaktır. Örneğin sıradan bir kalem bile sizin sözcükleriniz veya süslemeleriniz ile en pahalı hediyelerden daha değerli gözükecektir.

İsme Özel Toscana Şarap Kadeh Seti

Kişilerin ilgi alanları veya zevklerine göre bir hediye seçim planı yapan erkek veya kadınların ilk seçenek olarak gördüğü şık şarap kadehleri ile 2019 yılına merhaba diyebilirsiniz. Hem uygun fiyatı hem geniş hazneli tasarımı hem de isme özel tasarlanan şekli ile armağan ettiğiniz kişinin severek kullanacağı kadehin farklı versiyonlarına da bakabilirsiniz.

Şehir Tasarımlı Baskılı Tişört

Spesifik hediye arayışına girdiyseniz ve Artvin ili ile bağı olan bir arkadaşınız bulunuyorsa yılbaşı akşamına uygun bir armağan buldunuz diyebiliriz. Maalesef sadece Artvin memleketi ile ilişkisi bulunan yakınlarına armağan edebileceğiniz bu tasarım tişörtün siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı rengi bulunuyor ve ön kısmında bahsi geçen ilin farklı özellikleri bir arada sunuluyor.



Glasgow 2'li Viski Kadeh Seti

Her ne kadar da bazı zevkler pahalı gibi gözükse de bir kere ona bulaştınız mı vazgeçmek mümkün olmayabilir. İşte bu pahalı zevkler arasında gösterilen viski için özel tasarlanan kadehleri eminiz ki daha önce hiç görmediniz. İkili halde sunulan bu şık tasarımlı set ile yakın arkadaşlarınızın değer verdiği bu zevke bir katkı da sizler sağlayabilirsiniz.

Yılbaşında alınacak hediyeler ise genel itibariyle aile ve arkadaşa alınacak hediyeler şeklinde ayrılsa da aslında her iki grupta da temel amaç hediye sahibine kendisini özel hissettirmektir. En Yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi alırken, esprili bir dil kullanabilir ya da arkadaşınızın zevklerini göz önünde bulundurabilirsiniz. Ayrıca anlamlı bir not eklemeyi de unutmayın. Yılbaşı hediyeleri arkadaşa, aileye ya da sevgiliye gibi ayrılsa da, kişiye özel hale getiren isim detayları, bazı hediyeleri herkes için uygun hale getiriyor. Bu anlamda size pek çok seçenek sunduğumuz yılbaşı hediye önerileri listesi, yeni yıl hediye sepetleri ile birlikte dolu dolu karşınızda. Bu yazımızı okuduktan sonra yılbaşında erkek arkadaşıma ne alabilirim gibi bir soru ifadesini kafanızdan tamamen atacaksınız. Çünkü sizlere arkadaşlarınız için bu yılbaşında alabileceğiniz en değerli hediyelerden bir liste hazırladık. Arkadaşlarınızla aranızdaki samimiyeti daha da artırabileceğiniz ve karşılıklı olarak kurduğunuz bağınızı güçlendireceğiniz en güzel yılbaşı hediyelerini sizlerle bir araya getirdik.

 Kartvizitlik, Kalem, Anahtarlık Seti

Bu tip gereçlere ihtiyaç duyan arkadaşlarınız için tercih edebileceğiniz bu önerimiz, kişiye özel olarak hazırlanması yani üzerine kalıcı bir şekilde isim yazılması ile dikkat çekici bir hal alıyor. Özel olarak hazırlanan bu hediye seti, arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak alınabilecek ideal bir seçimdir. Şık kutusunda gönderilecek ve unutulmaz olacak hediyenizi, isterseniz yılbaşı gecesi isterseniz de birkaç gün öncesinden sahibine verebilirsiniz.



Yılbaşında alınacak hediyeler, genel itibariyle güzel dilekler ile yüklü olmalıdır ya da tüm yıl boyunca kişinin yanından ayırmak istemeyeceği, belki masasını süslemesini isteyeceği nitelikte olmalıdır. Bu şekilde yıl boyunca kendinizi de iyi dileklerinizi de ona hatırlatabilirsiniz. Bu durumda arkadaşınızın ilgilerini göz önünde bulundurup, buna göre seçim yapabilir ve güzel dileklerinizi de hatırlatıp hediyenizi verebilirsiniz. Hala yılbaşı hediyeleri neler olabilir sorusunun kafanızı kurcaladığını duyabiliyoruz. Hızlıca hediye seçimi yapabileceğinizin henüz farkında değilsiniz. Siz en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi almak isterken ona aslında sevginizden bir parça hediye ettiğinizi unutmamalısınız. Uzun yıllar boyunca süren ve asla kolay kazanılmayan dostlukların sonucunda oluşan bu bağ, her yılbaşı gününde kendisini tekrar eder ve herkes kendisine yılbaşında arkadaşıma ne alabilirim sorusunu sormaya başlar. Erkek ya da kadın fark etmeksizin arkadaşlarınıza alabileceğiniz en güzel hediye seçenekleri tabi ki de onların karakterine uygun olarak seçeceğiniz hediyeler olacaktır.

Mesela spor yapmayı çok seven bir arkadaşınıza gider ve ona özel bir sporcu kıyafeti ya da çantası alabilirsiniz ya da bir türlü sigarayı bıraktıramadığınız bir arkadaşınıza özel olarak zippo çakmak hediye edebilir ve yılbaşı gibi özel bir günün onun açısından oldukça keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede zorluklarla kazandığınız dostluğunuza bir meyve daha vereceksiniz ve arkadaşlık bağlarınızı güçlendirebileceksiniz.

 Yeni Yıl İçin Hediye Sepeti

Yılbaşı hediye kutusu olarak düşünebileceğiniz bu set, Çam ağacı aplikeli havlu, Mini yılbaşı çorabı içinde kuruyemiş Baston şeker, yılbaşı çanı Ve mutluluklar mesajlı sevimli kardan adam çikolatadan oluşuyor. Yeni yılı anımsatan sevimli şeker ile salep içerken arkadaşınız sizi hatırlayacaktır. Unutulmaz bir hediye olarak tercih edilebilir. Yılbaşı hediyeleri arkadaşa bizim için olan değerini hatırlatmak ve onu mutlu etmek için bir bahane olabilir.



Bütün bunların yanında alacağınız yılbaşı hediyeleri arkadaşa ucuz yollu olsun istiyorsanız ve arkadaşınız için ayıracağınız bu parayı sevgiliniz için kullanmak istiyorsanız eğer, yılbaşında arkadaşa alınacak hediyeler tabi ki ucuz yollu da olabilir. Arkadaşınız için kendi ellerinizle yapmış olduğunuz bir kaç küçük şey hediye edebilir ya da birlikte gittiğiniz bir yaz tatilinden elinizde kalan taş, fotoğraf gibi eşyaları ona anı olarak yılbaşı hediyesi olarak takdim edebilirsiniz. Arkadaşınız bu hediyeleri hem sevecek hem de ucuza kaçtığınızı hiçbir şekilde düşünmeyecektir. Siz de arkadaş için yılbaşı hediye konusunu bu kadar kolay kapadığınız için sevinçten dört köşe olacaksınız.

Ancak yılbaşı için hediye alacağınız arkadaşınız bayansa eğer, bayan arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak tercih edeceğiniz hediye seçenekleri tamamen değişecektir. Ona manevi hediye olarak alacağınız ya da yapacağınız hediyenin bile bir anlamı olmalı ve ikinizi birleştiren bir ortak noktası oluşmalı. Bu yüzden bayan arkadaşınız için alabileceğiniz hediye seçenekleri her ne kadar kısıtlı gibi dursa da aslında bir çok güzel hediye fikri bulunmaktadır. Mesela birlikte geçirdiğiniz büyün yıllar boyunca çekmiş olduğunuz fotoğrafları bir kolaj haline getirebilir ve arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Ya da en klasiğinden ama en güzelinden ona bir müzik kaseti oluşturabilir ve dinlemesi için en beğendiğiniz parçaları doldurabilirsiniz.

Bütün bunlar sayesinde arkadaşa yılbaşı hediyeleri seçeneği olarak fazla bütçesi olmayan arkadaşlarımız için de güzel seçenekler ortaya çıkarttık. Zaten yılbaşının asıl amacı sevdiklerimizle bir araya gelmek olduğu için arkadaşlarınız için alacağınız gerçek hediyenin kendiniz olduğunu aklınızdan hiç çıkarmayın. Sevdikleriniz için hazırlayacağınız manevi hediyeler de özellikle karşınızdakinin dikkatini çekecek ve onun son derece mutlu olmasını sağlayacaktır. Siz de arkadaşlarınıza güzel ve ucuz yollu bir yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız bu söylediklerimizi dikkate almanızda bir fayda olacaktır.

 Minyatür Bahçe

Arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak, yeni bir yılın gelişini kutlamak için hediye edebileceğiniz sevimli minyatür bahçe, adeta mini bir masal dünyasını andırıyor. Özel tasarım saksı içerisinde yer alan bahçe, gerçek bitkiler, doğal taşlar ve suya dayanıklı dekorlar ile yapılmıştır. Kaliteli ve şık bir duruşa sahip olan bahçe, hem aile bireylerine, hem arkadaşlara hem de sevgiliye hediye olabilir. Yılbaşında vermenizin derin bir anlamı olan bu hediyede ona aslında bakacağı bir canlı hediye ediyorsunuz.

Ancak öte yandan hediye alacağınız arkadaşlarınızın da yakınlık derecesi, nasıl bir hediye alacağınız yönünde bir o kadar etkili olacaktır. Mesela en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi almak ile biraz daha az samimi olduğunuz bir arkadaşınıza alacağınız bir yılbaşı hediyesi kesinlikle farklı olacaktır. Çünkü birlikte daha fazla zaman geçirdiğiniz ve dolayısıyla daha çok samimi olduğunuz yakın arkadaşınıza alacağınız hediyenin diğer arkadaşınızın hediyesine oranla daha güzel olması gerekmektedir. İşte bu oranı belirlemek için gereken bir kaç önemli kural var.

İlk olarak karşınızdakine verdiğiniz önemi göstermek için onun hakkında ne kadar çok şey bildiğinizi alacağınız hediye üzerinden göstermeniz gerekmektedir. Arkadaşınız yılbaşı hediyesini açtığı andan itibaren hediyenin söylediği ilk cümle ikinizin arasında geçen bir diyaloğu anlatıyormuşçasına olmalıdır. Bir kankaya hediye almanın gerektirdiği zorunluluklardan ilki budur.

İkinci olarak ise biraz daha az samimi olduğunuz arkadaşınıza alacağınız yılbaşı hediyesi seçeneği daha stabil olmalıdır. Yani daha az samimi arkadaşa alınacak yılbaşı hediyeleri daha resmi ve espri değerinden biraz daha yoksun olmalıdır ki hediyeniz aranızdaki ciddiyeti ve saygıyı korusun. Bu yüzden daha az samimi olunan arkadaşa alınacak hediye hem güzel hem de biraz daha resmi olmalıdır ki yılbaşı eğlencesi en güzel şekilde yaşansın.

İşte tüm bunlar yüzünden en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi seçmek kendisinin yanında bir sürü uğraş gerektirmektedir. Siz de en sevdiğiniz arkadaşlarınıza hediyeler seçerken onların karakterine uygun ve aranızdaki bir espriden de yola çıkarak samimiyetinize göre hediyeler seçebilirsiniz. Bu tarz alacağınız hediyeler kesinlikle aranızdaki arkadaşlığı daha da güçlendirecektir.

Yılbaşına Özel Tombala Seti

Tombala, kübik ve solo zeka testinden oluşan set, arkadaşlarınız ile birlikte keyifli bir yılbaşı kutlaması yapmanızı sağlayabilir. Arkadaşlarınıza eğlence hediye etmek için bu oyun setini tercih edebilirsiniz. Böylece zaman zaman ortaya çıkan oyun kutuları, arkadaşlarınız ile birlikte yıl boyunca eğlenceli ve keyifli zaman geçirmenizi sağlayacaktır.

Siz de yılbaşında arkadaşa alınacak hediyeler için şimdiden hazırlıklara başlamalısınız. Çünkü en güzel hediyeyi seçmek her zaman son ana denk gelmiştir ve siz hediyelerinizin güzelliği için şuandan itibaren araştırmalara başlamalısınız. Bayan ya da erkek arkadaşlarınıza özel olarak düşüneceğiniz hediye seçenekleri için en güzel hediyeler her yıl olduğu gibi bu yıl da hediye sepeti adresinde sizleri bekliyor. Birbirinden güzel ve arkadaşlarınız için en özel şekilde tasarlanmış hediyeler hediye sepeti adresinde sizleri bekliyor.

Ayrıca en çok satılan hediye seçeneklerinin de bir araya getirildiği hediye sepeti adresinde bu yılbaşı için arkadaşlarınıza almayı düşündüğünüz ama bir türlü alamadığınız bir çok hediyeyi bulabilir ve hiç düşünmeden sipariş edebilirsiniz. Yılbaşı hediyesi olarak arkadaşlarınıza alacağınız kah eğlenceli kah ise oldukça şık olan hediyeler yılda bir kez gelen bu özel gecenin olabildiğince eğlenceli geçmesini sağlayacaktır. Bu yüzden yılbaşında arkadaşa alınacak hediyeler yeni yılınızın en güzel şekilde geçmesine kesinlikle yardımcı olacaktır.

Hediye sepetinden seçeceğini yılbaşı hediyelerinde ayrıca size özel bir çok fırsat yer almakta. Fırsat günlerini takip edip en güzel yılbaşı hediyelerini arkadaşlarınıza size en uygun şekilde alabilir ve sevdiklerinizi bu özel günde son derece mutlu edebilirsiniz. Yılın ilk gününde toplanacağınız bu özel anda sonuna kadar eğlenmek için bir çok güzel sebep bulunmakta ve bu sebeplerin en güzellerinden birini hediye sepeti sizlere sunuyor.

Puzzle



Arkadaşa yeni yıl hediyesi olarak alabileceğiniz en güzel hediyelerden birisi de tam 1000 parçadan oluşan bu puzzle olacaktır. Arkadaşınızla birlikte çekilmiş olduğunuz en güzel fotoğraflarınızdan oluşan bu puzzle hediyesini yılbaşı gecesinde arkadaşınıza hediye edin ve arkadaşınız yap bozu tamamladığında ortaya çıkan görüntüyü görünce oldukça şaşırsın.

Özellikle bayan arkadaşa özel olarak alabileceğiniz yılbaşı hediyesi seçenekleri sizlerin gözünü korkutuyor olabilir. Bayanlar için hediye seçenekleri ne kadar erkeklere oranla daha fazla olsa da onlar için alınabilecek en uygun hediye seçenekleri bir o kadar az olmaktadır. İşte tam da bu yüzden yılbaşına özel olarak bayan arkadaşlarınıza noel temalı güzel hediye seçenekleri bulabilirsiniz. Özellikle sevgiliniz için bu kış zorlu soğuklara karşı aşk eldiveni gibi hediye seçenekleri oldukça güzel bir fikir olabilir. Bayan arkadaşlarınıza ise onları ne kadar çok sevdiğinizi gösteren birer hediye kitap ya da noel şapkaları oldukça hoş bir jest olacaktır.

Öte yandan erkek arkadaşlarınıza alabileceğiniz bir çok hediye çeşidi bulunmaktadır. Normalde alabileceğiniz bir çok hediyeyi yılbaşı için de erkek arkadaşlarınıza hediye olarak alabilirsiniz. Örneğin arkadaşınızın isminin yazılı olduğu bir deri cüzdanı yılbaşı temasıyla birleştirip erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak alabilir ve karşınızdakini son derece mutlu edebilirsiniz. Erkek arkadaşa özel yılbaşı hediye önerileri arasından en çok hoşunuza gidecek olanı ise kesinlikle arkadaşınızın karakterine en yakın hediye seçenekleri olacaktır. Arkadaşınız eğlenmeyi çok seven bir insansa eğe ona alabileceğiniz ilginç hediye seçenekleri onu yılbaşı gecesinde çok mutlu edecektir.





Özellikle İstanbul'u seven arkadaşlarınıza bu yılbaşında özel olarak alabileceğiniz tasarım harikası olan bu taksim tramvayı minyatürü yılbaşı için oldukça güzel bir hediye tercihi olacaktır. Taksimdeki o nostalji tramvayını çok seven arkadaşlarınıza bu yılbaşında hediye edebileceğiniz tramvay biblosu hem sizi hem de arkadaşınızı çok mutlu edecektir. !

 Minyatür Tramvay Biblosu

 Siz de en iyi arkadaşa yılbaşı hediyeleri için birbirinden güzel hediye seçeneklerine hediye sepeti üzerinden bakabilir ve sevdikleriniz için bu yılbaşında güzel bir hediye alabilirsiniz. Yılbaşının yanında getirmiş olduğu samimiyeti ve güveni arkadaşlarınızla birlikte yaşamak ve onlarla birlikte yeni bir yıla girmek için şimdiden harekete geçebilirsiniz.

Hediye sepeti sizler için birbirinden güzel yılbaşı hediyelerini bir araya getirerek arkadaşlarınıza alabileceğiniz en güzel seçenekleri size sunuyor. Siz de bu yılbaşında arkadaşlarınızla aranızdaki bağı güçlendirmek ve bütün bir yılı onlarla geçirmek istiyorsanız onlara hediye sepeti adresinden bir çok hediye arasından beğendiğinizi alabilirsiniz.

 Yılbaşı yaklaşırken herkesi aldı bir telaş… Herkes arkadaşlarına, sevdiklerine ve ailesine küçük de olsa hediyeler almak ve onları bu özen ve güzel günde mutlu etmek istiyor. Ama bir yandan da aklımızda deli sorular; yılbaşı hediyesi ne alınır? Tabii ki de bu sorunun tek bir yanıtı yok. Almak istediğiniz her kişi için ona özel yılbaşı hediyeleri bulabilirsiniz. Bunun en güzeli de arkadaşa yılbaşı hediyesi seçmektir. Hiçbir arkadaşınızı unutmamak için kaç kişiye hediye almak istiyorsanız onların isimlerini yazarak işe başlayabilirsiniz. Daha sonra bu kişilerin karşılarına bulduğunuz hediyeleri yazarak bir kez daha kontrol edebilir ve onlar için uygun bir yılbaşı hediyesi bulduğunuza tamamen emin olursanız daha sonra bu hediyeleri satın alabilirsiniz.

Yılbaşında alınacak hediyeler çok önemlidir çünkü karşı tarafa verdiğiniz önemi gösterir. Arkadaşınızın, ona verdiğiniz hediye ile ne kadar mutlu olacağını tahmin dahi edemezsiniz, çünkü hatırlanmak ve düşünülmek güzeldir. Yılbaşı hediyesi seçmek gerçekten önemli ve eğlenceli bir iştir. Bunun keyfini sonuna kadar çıkarmalısınız. Bazen kalabalık iş yerlerinde yılbaşı hediye çekilişi yapılır ve herkes kendi çektiği iş arkadaşına hediyesini alır. Herkes arkadaşa en güzel yılbaşı hediyesi bulmak ve kurada çektiği kişiye vermek ister. Tabii onun da bu hediyeyi beğenmesini bekler…

Erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi seçmek de önemli ve güzeldir. Onun için nen doğru hediyeyi seçmek biraz zaman alır ancak bu süreçte çok eğlenebilirsiniz. Onun için seçenekleri gözden geçirirken birkaç kez düşünebilir ve biraz daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Ya da belki de almak istediğiniz hediyeyi görür görmez tam da ona göre olduğuna karar verecek ve hemen alacaksınız.


Yorumlar