Anasayfa /  Ekonomi

Sony’den yüzde 50’ye varan Efsane Cuma indirimi

Black Friday indirimlerine Sony'de katıldı. İşte Sony'de yüzde 50’ye varan Black Friday indirimleri.

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2018 21:53

Sony'de Black Friday seline katılarak kullanıcılarını sevindirdi. Sony, yarın gerçekleşecek Black Friday için pek çok ürünününde indirim gerçekleştireceğini duyurdu.

Şirketin yüzde 50’li indirimle sunacağı ilk ürün Sony HDR-AS50 Action Cam. Sağlam ve kompakt bir tasarım olan HDR-AS50 Action Cam, sade tarzıyla kullanıcıyı her gün video çekmeye teşvik ederken SteadyShot, 4K Zaman Atlamalı Çekim ve diğer gelişmiş özellikler, video çekmeyi eğlenceli ve kolay hale getiriyor. Kullanıcıların bileklerine takabilecekleri Canlı Önizlemeli Uzaktan Kumanda ise tüm yönlendirmelerin kolaylıkla kontrol edilmesini sağlıyor.  

Yüzde 40’a varan indirimle HT-SF201 Soundbar Ev Sinema Sistemi 

HT-SF201 Subwoofer Soundbar Ev Sinema Sistemi, minimal tasarımıyla dikkat çekiyor. Evde vakit geçirmeyi sevenleri memnun edecek bu ev sinema sistemi 80W ses çıkış gücüne sahip. 

Yüzde 40’a varan indirimle Bravia XF70 4K Ultra HD HDR Smart TV 

4K X-Reality PRO ile, dikkat çeken netlik için her görüntü gerçek 4K kalitesine yakın bir görüntüye yükseltiyor. XF70 filmlerin ve oyunların heyecanını 4K HDR olarak çok yükseklerde yaşatıyor.

Yüzde 40’a varan indirimle Sony MDR-XB510AS EXTRA BASS Kulak İçi Spor Kulaklığı 

MDR-XB510AS, Extra Bası özelliği spor motivasyonunu artırıyor.  Su sıçramasına dayanıklı tasarımı sayesinde de her türlü hava koşulunda açık havada spor yapmanızı kolaylaştırıyor. 

Yüzde 40’a varan indirimle Sony WF-SP700N Spor için Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulaklık  

Tamamen kablosuz WF-SP700N, tasarımı kadar gürültü engelleme özelliğiyle de farkını ortaya koyuyor. Gürültü Engelleme teknolojisi odaklanmanız için dikkat dağıtıcı unsurları engelliyor. Ortam Sesi Modu ise müziğin keyfini çıkarırken çevrenizdeki sesleri duymanıza olanak tanıyor. Siyah, beyaz, pembe ve sarı olmak üzere dört renk alternatifiyle sunuluyor.

Yüzde 30’a varan indirimle Sony Bravia XF90 4K Ultra HD HDR Smart Android TV  

XF90, Sony’nin en yeni işlemci ve görüntü kalitesi teknolojilerini 4K HDR TV eğlencesi için bir araya getiriyor. 4K HDR İşlemci X1 Extreme çözümü, oldukça detaylı görüntüler için güçlü, gerçek zamanlı görüntü işleme özelliği sunuyor. X-tended Dynamic Range PRO ile donatılmış bu 4K HDR TV, karanlık sahnelerin daha karanlık ve aydınlık sahnelerin daha aydınlık olmasını sağlıyor.


Yorumlar