Anasayfa /  Ekonomi

ŞOK Marketleri 26 Eylül - 2 Ekim 2018 Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK marketleri tarafından bu hafta içerisinde 26 Eylül/2 Ekim tarihleri arasında ŞOK marketleri tarafından satılacak olan ürünleri sizler için derleyerek haberimize yansıttık.

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2018 03:33

ŞOK martketleri tarafından yayınlanan kataloğa göre bu hafta Çarşamba gününden itibaren başlayacak olan yeni dönem kampanyasıyla birlikte hafta sonuna kadar sizlere bir sürü kampanyalı ve indirimli ürünler sunulmuş olacaktır. Hafta sonu indirimleriyle birlikte birçok vatandaşı yeni ve indirimli ürünler ile buluşturan ŞOK marketleri hafta sonu kampanyasının aradından hafta içi kampanyasıyla birlikte birçok kişiye yeni ürünler tanıtmaya ve indirimli bir şekilde ürünler satabilecek. Eylül ayının son kampanyası olduğundan 26 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında geçereli olacak kampanya için birbirinden indirimli ve kampanyalı ürünler sizler ile buluşturucak. 

KAMPANYALI ÜRÜNLER SİZLERİ BEKLİYOR

Birbirinden çeşit ürünler ile birilikte ŞOK martkeleri tarafından indirim ve kampanya ile birlikte bir çok kişiye sunulan ürünlerde 25 TL ve üzeri alışverişlerde ise vatandaşları bambaşka kampanylar beklemektedir. Bu haftaki kampanyalı ürünler arasında bulunan 2 yıl garantili olan saç düzleştiricisi de sizler için kaçırılmayacak fırsat sunmaktadır. Sadece 89,90 TL ödeyerek ürüne sahip olma fırsatı tüm ŞOK martkerlerde sizleri bekliyor. Çift başlıklı tıraş makinesi ise 59,90 TL'ye sizlerin olucakken 2 yıl garanti bir şekilde de saç kesme makinesi 89,90 TL olarak sizlerin hizmetinize sunulacak.


Yorumlar