Anasayfa /  Ekonomi

n11 : Black Friday alışverişi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Bu sene Black Friday (Kara Cuma) 23 Kasım’da. Gerçi Black Friday tasarruf sunmaz daha ziyade sahip olmak isteyeceğiniz ürünler için avantajlı fiyatlar sunar. Peki Black Friday alışverişi yaparken nelere dikkat edilmelisin? İşte n11'in bu konuda verdiği cevaplar..

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2018 16:10

Bu sene Black Friday (Kara Cuma) 23 Kasım’da. Gerçi Black Friday tasarruf sunmaz daha ziyade sahip olmak isteyeceğiniz ürünler için avantajlı fiyatlar sunar. Peki Black Friday alışverişi yaparken nelere dikkat edilmelisin? İşte n11'in bu konuda verdiği cevaplar..

1. 2018 yılında Black Friday ne zaman kutlanacak? Black Friday sırasında n11 mağazasında özel indirim kampanyaları mevcut oluyor mu?

Black Friday Türkiye’de ve dünyada Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma kutlanan dünyanın gelmiş geçmiş en büyük indirim günüdür. Ülkemizde genelde online mağazalarda daha popüler olan Black Friday, diğer deyimi ile Muhteşem Cuma gittikçe ünlenerek reel mağazalarda da uygulanmaya başlandı. Black Friday’in her sene tarihi değişiyor, geçen yıl 24 Kasım tarihinde kutlanan Efsane Cuma bu sene 23 Kasım 2018 tarihinde kutlanacak. n11 uygun fiyatları, indirimleri, kampanyaları ve kupon kodları ile bilinen bir mağaza ancak 2017 yılında n11 Black Friday’e özel bir indirim belirlememişti. Ama daha önce de bahsettiğimiz gibi Black Friday çılgınlığı ülkemizde yeni yeni duyulmaya başladığından her sene Black Friday gününde indirim veren mağazaların sayısı artıyor. Yani n11 gibi büyük ve yenilikçi bir mağazanın 2017 yılında Black Friday’i kutlamamış olması 2018 yılında kutlamayacağı anlamına gelmez. n11 Black Friday indirimlerinden haberdar olmak için Black Friday Global, Picodi ve n11’i takip etmeyi unutmayın!

2. n11 mağazasında Black Friday indirim kampanyaları tam olarak ne zaman başlayıp sona eriyorlar? 

Geçmişte böyle bir girişimde bulunmadılar. Yine de Black Friday Global sitemizi ve n11’i takip edin. Hiç belli olmaz! Eğer indirim olursa büyük ihtimalle 23 Kasım Cuma günü başlayacaktır!

3. n11’den Black Friday alışverişi yaparken nelere dikkat edilmeli?

2017 yılında Black Friday n11’de kutlanmadı. Black Friday diye kampanya hazırlanmayabilir ancak indirimler hep var! Kampanyaları tarayın, indirimde olan çok ürün mevcuttur. 

Ama eğer n11’de Black Friday indirimleri olursa, indirimlerden ötürü stoklar hızla tükeneceği için bir ürünü satıp alıp almadığına dair kararını fazla ertelememek lazım. Teslimat süresi normalden uzun olabilir. Stokta kalan eski modeller satışa sunulabilir. Tüm bunları Muhteşem Cuma alışverişi yaparken akılda bulundurmak gerek!

4. 2018 yılında n11 mağazasında Black Friday indirimlerinin oranı tahminen ne olur?

Maalesef geçtiğimiz yıllarda n11’de Black Friday kutlanmadı, yani beklediğiniz indirimleri bu günde bulamayacağınız anlamına gelebilir ancak Black Friday kutlanmasa bile her an n11’de büyük indirimler mevcut. Yine de bu büyük indirim günü için umudunuzu kaybetmeyin!

5. Geçmiş yıllarda n11 mağazasında en yüksek Black Friday indirim oranları neydi? 

Geçmiş yıllarda n11 Black Friday’i ve Black Friday’den sonra gelen ilk Pazartesi gerçekleşen Cyber Monday(Siber Pazartesi)’i kutlamamıştı. Yani Black Friday günü n11’de diğer günlerde de bulabileceğiniz diğer indirimler vardı. Bu sene umuyoruz n11 bizi şaşırtarak çok iyi indirimlere imza atacaktır.

6. n11 mağazasında geçerli en güzel Black Friday indirimlerini nasıl bulabilirim?

n11 mağazasının e-bültenine abone olun, bütün kampanya duyuruları e-mail adresinize gelsin. Buna ek olarak Black-Friday.Global ve Picodi gibi online alışverişte geçerli indirim kodlarını paylaşan sitelerini sık sık kontrol edin, bazen sadece bahsedilen kupon sitelerinin kullanıcılarına özel indirimler paylaşılıyor, yani başka bir yerde bulamayacağınız indirimleri keşfedebilirsiniz. İsterseniz n11 online alışveriş sitesinin ve kupon sitelerinin social media kanallarını da takip edin, böylece yeni çıkan indirim fırsatlarından haberdar olabilirsiniz. Üstelik arama motorlarına n11 Black Friday 2018 kelimelerini yazarak n11 mağazasının indirimlerine ulaşabilirsiniz.

Eğer Black Friday günü n11 e-ticaret sitesinde dilediğiniz indirimleri bulamazsanız bile umutsuzluğa kapılmayın ve mutlaka beğendiğiniz ürünlerin fiyatlarını inceleyin. Özellikle elektronik ürünlerde Black Friday’i kutlayan sitelerden daha uygun fiyata ürünler bulabilirsiniz, bu şansı kaçırmayın!

7. Black Friday dışında n11 mağazasından indirimli alışveriş yapmak mümkün müdür?

Evet, sürekli çok hesaplı indirimler bulabilirsiniz. ara sıra güzel avantaj sağlayan n11 indirim kuponları dağıtılıyor, üstelik ara sıra çeşitli banka kartlarına özel çeşitli indirim fırsatları çıkıyor. Bayram, n11 sevgililer günü, yılbaşı, anneler günü gibi özel günlerde de değişik fırsatlar bulmak mümkün. n11 oldukça renkli bir site, her zaman iyi fiyatlı ürünler bulabilirsiniz.

8. n11 mağazasına benzer hangi mağazalarda Black Friday indirimlerini bulabilirim? 

GittiGidiyor, Aliexpress, Hepsiburada, Zaful gibi mağazalar, satıcılar ve müşterileri tek bir platformda birleştiren e-ticaret sitelerinde n11 mağazasına benzer indirimler bulunabilir. Özellikle Black Friday yurt dışında çılgınca kutlanan bir gün olduğundan Aliexpress, Zaful gibi mağazalarda başka günlerde bulunamayacak kadar büyük indirimler bulmak mümkün oluyor.

Kısaca size tavsiyede bulunmak gerekirse, n11 geçtiğimiz yıllarda Black Friday’e özel indirimler, kodlar veya kampanyalar yaratmadı ancak bu, bu sene bizi şaşırtmayacağı anlamına gelmiyor. Mutlaka bizi takipte kalın ve n11 Kara Cuma fırsatlarından ilk yararlanan kişilerden biri siz olun!

Görmeniz gereken indirimler





Media Markt 




Koton 




Trendyol 




n11 




Mavi 




Boyner 




Nike 




Morhipo 




GittiGidiyor 




Aliexpress 




D&R 




LC WAIKIKI 




FLO 




DeFacto




Etiketler n11
Yorumlar