Anasayfa /  Ekonomi

Muhteşem Cuma (Black Friday) özel indirime giren 10 Android ve iOS oyunu

Yılın en büyük indirim kampanyası Black Friday'a, Android ve iOS'da dahil oldu.

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2018 22:19

Teknoloji ile başlayan Black Friday indirimlerine Android ve iOS'da dahil oldu.

 Efsane Cuma kapsamında Android 5, iOS 5 oyunu indirimli olarak satma kararı aldı. Yabancı ülkelerde Black Friday, ülkemizde ise Şahane Cuma, Efsane Cuma, Kara Cuma gibi isimler verilerek yıl içindeki en büyük indirim kampanyası yapılıyor. Yılın son günlerinin yaklaştığı şu zamanda indirimler de firmalar tarafından tek tek açıklanmaya başladı. Akıllı telefonlarınızın daha işlevsel hale gelmesini sağlayan Android’e ait  Google Play ve Apple’a App Store  da bu kampanyalara katılarak kullanıcılara birbirinden avantajlı seçenekler sunuyor. Bu değerli iki platformun katılımcılara sunduğu bu kampanyaları inceleyerek siz de bu kampanyalara katılabilirsiniz. Normal şartlarda yüksek fiyata sahip bu oyunlar Efsane Cuma kapsamında çok uygun fiyatlara satılıyor.

Android Oyunları

1. Monument Valley

Oyunda 3 boyutlu labirenti andıran bölümlerde çıkışa ulaşarak bölümleri zevkle oynayacaksınız. Normal fiyatı 10,99 TL olan bu oyun Black Friday kapsamında 6,59 TL’ye düşüyor.

2. Samorost 3

Gerçek dışı bir dünyada, şirin bir uzay cücesinin yaşadığı hikayenin simülasyonu. Normal fiyatı 10,99 TL olan bu oyun Black Friday kapsamında 4,99 TL’ye düşüyor.

3. Don’t Starve: Pocket Edition  

Kahramanımız gizemli ve tehlikeli topraklarda bu kez. Hayatta kalması için malzeme toplayarak geceyi sağ geçirmesini sağlamalısınız. Normal fiyatı 14,99 TL olan bu oyun Black Friday kapsamında 6,99 TL’ye düşüyor.

4. Motorsport Manager Mobile 3

Motorsport Manager Mobile 3 adlı oyunda  ana hedefiniz, sıfırdan bir motor sporları imparatorluğu kurmaya çalışmaktır. Normal fiyatı 17,99 TL olan bu oyun Black Friday kapsamında 6,39 TL’ye düşüyor.

5. Farming Simulator 18

Çiftçiliğe dayalı bir oyun android platformunda sizleri bekliyor. Normal fiyatı 10,99 TL olan bu oyun Black Friday kapsamında 2,19 TL’ye düşüyor.

IOS Oyunları

1. Waking Mars

Mars’ta botanik bahçesi tadı alacağınız bir oyun sizlerle. Normal fiyatı 4,99 Dolar olan bu oyun Black Friday kapsamında 0,99 Dolar’a düşüyor.

2. Star Wars Pinball 7

Keyif verici bir oyun sizleri bekliyor. Normal fiyatı 1,99 Dolar olan bu oyun Back Friday kapsamında ücretsizdir.

3. Maze Lord

Normal fiyatı 0,99 Dolar olan bu oyun Black Friday kapsamında ücretsizdir. 

4. Sproggjwood

 Normal fiyatı 4,99 Dolar olan bu oyun Black Friday kapsamında 1,99 Dolar’a düşüyor.

5. Final Fantasy Tactics: WotL

Normal fiyatı 13,99 Dolar olan bu oyun Black Friday kapsamında 3,99 Dolar’a düşüyor.


Yorumlar