Anasayfa /  Ekonomi

Hala hediye almayanlar buraya! Yılbaşı için en yaratıcı hediye alternatifleri

Bir hediyeyi özel kılan ne kadar pahalı olduğu değil, üzerinde ne kadar düşünüldüğü ve o hediyenin ne kadar kişisel olarak hazırlandığı önemlidir. Yaratıcı yılbaşı hediyeleri ile sevgilinizi veya arkadaşlarınızı son derece mutlu edebilir ve gecenin sonuna kadar eğlenmesini sağlayabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2018 18:21


Patlayan Hediye Kutusunda Sürpriz Çikolata Sepeti

Çılgın çiftlerin birbirlerine unutulmaz anlar yaşatmaktan hoşlandığı hediyeler verdiğini hepimiz biliyoruz. İşte sizlerde o çiftler arasında yer alıyorsanız ve bu yılın son gününde aşkınıza şahane bir sürpriz hazırlıyorsanız aradığınız şey; patlayan hediye kutusu. Hem aşkınızı bir kez daha kanıtlayacak hem de kız arkadaşınızı şaşkınlığa uğratacak bu ağız tatlandıran kutu sayesinde yüreklerinizde bir kez daha tatlanacak.

Hanımcıyız Diyenlere Özel Esprili Kapşonlu Sweatshirt

Soğuk kış günlerine yakışacak bir armağan ile erkek arkadaşınızın yeni yıla daha sıcak bir şekilde girmesini istiyorsanız ve her koşulda işine yarayacak bir armağan arayışına girdiyseniz yapabileceğiniz en iyi sürpriz, ona esprili bir dille yaklaşımınızı vurgulayan sweatshirtler olabilir. Farklı renkleri ile erkeklerin en çok kullanmayı sevdikleri modelde tasarlanan bu kışlık kıyafetler ile yılın en fonksiyonlu hediyesini siz seçmiş olacaksınız.

Sevgiliye Hediye Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı A4 Puzzle

Değişik hediyeler ile sevgilisini şaşırtmayı seven her çiftin hoşuna gidebilecek bu çiftlere özel puzzle seti ile aşkınızı bir kez daha gözler önüne serebilirsiniz. 4 farklı fotoğrafınızdan oluşacak ve birleştiğinde şahane bir tablo oluşturabilen bu set sayesinde hem eğlenceli zaman geçirebilir hem de sevdiğinize unutulmaz bir hediye seçiminde bulanabilirsiniz.

Deniz Temalı 2li Rakı Kadehi Karaf Seti

Sevdiklerinize alam istediğiniz hediyeleri birlikte kullanmak istiyorsanız ve keyfinizden ödün veremeyen bir çift iseniz tam olarak da arayıp bulamadığınız bir hediyelik olan karaf setlerine ne dersiniz? Hem sizin hem de armağan etmek istediğiniz o çok özel kişinin isimlerini taşıyan 2 adet rakı kadehi bir tanede şık sürahiden oluşan set ile özel günleri unutulmaz kılmak artık çok kolay.

Kişiye Özel Karaoke Mikrofon Ve Bluetooth Hoparlör

Moda olan ve herkesin en az bir tane edindiği hediyeliklerden almak istiyorsanız ve özellikle de kutlamalara bambaşka bir hava katmak isteyenlerdenseniz hem mikrofon hem de hoparlör özelliği ile son yılların en gözde ürünleri arasında yer alan karaoke setlerine bakmakta fayda var. Şık tasarımı ile pek çok kişiden geçerli not alabilen bu setler ile ister yılbaşı isterseniz de farklı kutlamalara neşe katabilirsiniz.

İsim Yazılı 88 Harf Çikolata

Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım sözüne önem verenlerdenseniz ve özellikle kişisel olarak hazırlanmış paket çikolatalardan almak istiyorsanız; işte size büyük bir fırsat. Tam tamına 88 adet çikolatadan oluşan üstelik kişilerin isimlerinin de yazılı olduğu şık sunumu ile dikkat çeken bu çikolata ile kız istemeye dahi gidilebilir. Cinsiyet ayrımı olmadan kadın veya erkeğe armağan edilebilen bu set sadece aşıklar değil, aile büyüklerinin de hoşuna gidebilecek cinsten.

Sevdiklerinize Yaratıcı Oyun BeanBoozled 

Son zamanların en gözde oyunlarından biri olan beanboozled bir nevi şans oyununa benziyor. İçinde çifter şekilde yerleştirilmiş sakızlar bulunan bu oyunda her sakızın bir kötü bir de iyi tadı var. Mesela yeşil renkteki sakınlardan birinin tadı kivi iken diğerinin tadı ise tam bir çorap kokusu!

Arkadaşa Özel Motosiklet Modelli Çakmak 

Sevdiklerinize alabileceğiniz en yaratıcı yılbaşı hediyelerinden biri de bu motosiklet şeklinde tasarlanmış büyük boy çakmak olabilir. Özellikle bu hediyeyi düşündüğünüz arkadaşınızın farklı çakmaklar topladığı bir koleksiyonu varsa bundan daha yaratıcı ve işlevli bir hediye düşünemiyoruz. Bu motosiklet şeklindeki çakmağın koleksiyonun en nadide parçası olacağından hiç şüphemiz yok.

Yılbaşı Hediyesi Takvimli Anahtarlık 

Yılbaşının klasiklerinden biri de yeni takvimlerdir. Poster şeklinde duvara asılabilen takvimler, masa takvimleri, isme özel yaptırılan takvimler… Ancak iddia ediyoruz bu takvim daha önce hediye ettiğiniz takvimlerden çok daha orijinal. Eğer yaratıcı bir yılbaşı hediyesi düşünüyor, ancak işin içinden çıkamıyorsanız bu anahtarlıklı takvime bir göz atmanızda fayda var.

Yılbaşı Özel Hediyesi Kuru Kafa Shot Bardağı 

Günlük kullanım objeleri farklı tasarımlarla dizayn edildiğinde çok daha farklı etkiler yaratabiliyor. Bu kuru kafa shot bardağı da duruma örnek verilebilecek tasarımlardan. Kalabalık partilerin vazgeçilmezi olan shot içkilerle ilgili tuhaf anıları da olan bir arkadaşınız varsa o bu hediyeyi kesinlikle hak ediyor. Özellikle yılbaşı gecesi için işine yarayacak olan shot bardağına yaratıcı bir sembol yerleştirip hediye edeceğiniz bu shot bardağı, arkadaşınıza alacağınız en güzel hediyelerden birisi olacaktır.

Sevdiklerinize Özel Hediye Dolar Peçete 

Paranın gelebileceği en komik hallerden biri olan bu 100 dolar şeklinde tasarlanmış peçeteler en yaratıcı yılbaşı hediyelerinden biri olacak. Paraya fazla değer veren ya da tam tersi vermeyen bir tanıdığınız varsa bu hediyeyi ona hediye etmelisiniz. Her şekilde üzerine çok güleceğiniz bu hediye paraya çok değer vermemek gerektiğini de hatırlatır gibi.




Yorumlar