Anasayfa /  Ekonomi

Black Friday indirimine LG de dahil oldu. 7 TL'ye telefon...

LG'den Black Friday'e özel 7 TL’ye LG G7... Ne zaman Başlayacak? Telefon satışları kaçta başlayacak? Detaylar...

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2018 22:35

Black friday günleri indirimine bir marka daha dahil oldu. LG de dahil oldu. 23 Kasım günü olmak üzere sadece 1 gün geçerli olacak kampanya dahilinde G7 ThinQ, 7 kişiye 7 TL fiyatında satılacak. Satışlar belirlenen saat başlarında 7 kez yapılacak ve 7 saat başında 7 telefon 7 sahibini bulacak. saat sabah 10:00, öğlen 12:00, öğleden sonra 14:00 ve 16.00, akşamüstü 18.00, akşam ise 20.00 ve 22.00 saatlerinde kullanıcılar 1 adet G7 ThinQ’ isimli ürünü 7 TL’ye alacaklar. LG black friday kampanyası , LG özel müşterim isimli siteden yapılacak.  Kampanya uygulanırken sitenin üst kısmında bulunan saat dikkate alınacak. Bu yüzden kendi saatinizi sitenin saatine göre ayarlamanız gerekebilir. Kampanya sadece G7 ThinQ akıllı telefonla sınırlı değil. Daha birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor. 

Kampanyaya ek LG özel müşterim  şahane cuma boyunca site üzerinden %30’a varan indirim şansıyla bütün ürünler müşterilerin hizmetine sunulacak. Bu ürüne ek olarak  “LG HBS-780 kablosuz kulaklık” ya da “hızlı şarj özelliğine sahip araç içi şarj kiti” hiçbir ücret ödemeden müşterilere sunulacak. LG G7 ThinQ akıllı telefonu kampanyası dahilinde 7 TL’ye satın alan  kullanıcılar bu fırsattan yararlanamayacak.

Black Friday Nasıl Olacak?

Black Friday sadece bir gün firmalar tarafından müşterilere sunulan çok özel fırsatların olduğu alışveriş günüdür. Bu tarihte firmaların belirlediği ürünler çok uygun fiyatlara kullanıcıların hizmetine şirketler tarafından sunuluyor. LG Şahane Cuma fırsatlarında dikkat etmeniz gereken bir durum da LG G7 ThinQ’ların sepete eklediğiniz zaman 7 TL olmayacak. Kara Cuma kampanyasında yararlanmaya hak kazanırsanız ürünün ödeme aşamasına geldiğiniz zaman 7 TL olarak gözükecek.

LG efsane Cuma fırsatlarından yararlanmaya hak kazanabilecek müşterilerin bazı şartlar taşıması gerekiyor. Bu şartları taşıyan kişiler Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet etmekte olan, 18 yaşını doldurmuş olan  ve kampanya kapsamında görev almış bir LG çalışanı olmayan talihliler arasından olması gerekiyor. Ayrıca bu kampanyadan bir kez yararlanmış olan kişiler bir kez daha kampanyadan yararlanma hakkı elde edemeyecek. Kampanyaya 23 Kasım 2018 tarihinde sabah 10:00, öğlen 12:00, öğleden sonra 14:00 ve 16.00, akşamüstü 18.00, akşam ise 20.00 ve 22.00 saatlerinde tarihlerinde LG özel şirketim isimli site üzerinden müşterilerin katılımına açılacak. LG black friday kapsamında düzenlediği bu mükemmel fırsata katılmak için belirlenen saatlerde yerinizi alın ve kampanyalı ürünü 7 TL’ye kazanma şansını siz de yakalayın.


Yorumlar