Anasayfa /  Ekonomi

Bim Aktüel İndirimli Ürünler (28 Eylül - 4 Ekim 2018)

BİM marketlerinin bu hafta sonu yapacağı aktüel indirimler kataloğu yayınlandı. Eylül ayının son haftasına girerken BİM marketlerinin yapacağı son kampanya 28 Eylül 2018 tarihinde başlayarak 5 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek. Bir haftalık aktüel indirim kampanyalarını sizler için mercek altına alarak haberimize yansıttık.

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2018 03:51

BİM aktüel indirimleri 28 Eylül 2018 (yarın) itibariyle başlayarak vatandaşların satışına sunulacak. Yayınlanan ürün kataloğunun ardından vatandaşların merakla beklediği gün yaklaştı. Eylül ayının son haftasını girdiğimiz bu günlerde BİM de Eylül ayı için son kampanyasını yarın itibariyle başlatacak. BİM bu haftaki indirimlerinde erkek takipçilerine yönelik birçok indirim ve kampanya sundu. Birçok ürün indirimli ve kampanyalı bir şekilde takipçiler ile buluşacak. 

Her hafta olduğu gibi bu hafta kampanyalarında da renkli ürünleri sizlere sunarak her zaman olduğu gibi vazgeçilmez tercihiniz olmaktadır. Bu haftaki aktüel indirimler 28 Eylül de başlayarak bir hafta sürecek bu bir hafta içerisinde ise çeşit çeşit aktüel indirimli ürünleri marketlerden alabileceksiniz. Yarından itibaren BİM marketlerine giderek çeşit çeşit ürünleri reyonlardan satın alabilirsiniz.

AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

BİM marketlerinin Eylül ayının son haftasında düzenlemiş olduğu indirimli ve kampanyalı ürünler şu şekilde; " Oyuncu mause 149 TL, sizlerin mutfakta işinize en çok yarayan blander ise Fakir markasıyla bim reyonlarında bu ürünü 115 TL'ye alabileceksiniz. Evlerinizin içerisinde kullanabileceğiniz çok amaçlı dolap 119 TL'ye satılırken, lav marka bardak çeşitleriniz ise uygun fiyatlarda reyonlarda. Erkeklere özel indirimlerin olacağını söylemiştik; yine erkekler için indirim reyonlarında ise 40-44 marka trekking ayakkabı 34,90 TL'ye BİM aktüel indirimlerinde satışa sunulacak. Erkek reyonlarında bulacağınız oto aksesuarları ise birbirinden farklı fırsatlarla sizinle.... 165 parça çift akülü vidalama seti ise sizler ile birlikte 475 TL olarak satışa sunuldu.


Yorumlar