Anasayfa /  Magazin

Alişan'dan Ece Üner'i eleştiren Deniz Çakır'a tepki

Ünlü şarkıcı Alişan, Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner'in Kim Kardashian hakkındaki sözlerini eleştiren oyuncu Deniz Çakır'a yanıt verdi. Alişan, "Gerçekten şaşırmıyorum artık, sen ve senin gibilere Deniz Çakır. İnsan avam olsun da şey olmasın” dedi.

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2020 14:26

Ünlü şarkıcı Alişan, Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner'in Kim Kardashian hakkındaki sözlerini eleştiren oyuncu Deniz Çakır'a yanıt verdi. Alişan, "Gerçekten şaşırmıyorum artık, sen ve senin gibilere Deniz Çakır. İnsan avam olsun da şey olmasın” dedi.

Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner, Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef alan Kim Kardashian'a verdiği cevapla gündem olmuştu. Ece Üner, Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef alan Ermeni asıllı ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'ın sözlerine "Kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" şeklinde yanıt vermişti.


Oyuncu Deniz Çakır ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur. Pes yahu... Bu uslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor. İnanılır gibi değil" ifadeleriyle Ece Üner'i eleştirmişti.

 

ALİŞAN'DAN DENİZ ÇAKIR'A SERT SÖZLER

Şarkıcı Alişan'dan ise Ece Üner'e destek geldi. Sosyal medya hesabından Deniz Çakır'ın gönderisini paylaşan Alişan, "Gerçekten şaşırmıyorum artık, sen ve senin gibilere Deniz Çakır. Ece Üner yapılabilecek en ölçülü eleştiriyi ve cevabı verdi. Ayrıca insan avam olsun da şey olmasın! Şeyi de sen şeyet artık!" ifadelerini kullandı.

 

ECE ÜNER'DEN DENİZ ÇAKIR'A YANITI!

Deniz Çakır'ın tepkisinin ardından Ece Üner'den de tepki gecikmedi. Twitter hesabından açıklama yapan Üner, "Sıradan kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz?" dedi. Ece Üner paylaşımında, "Pes’miş! Özünde; “bir yerinden uydurma” dedim!Esas cinsiyetçilik, burada “cinsiyetçilik” aramak!Ben “sıradan” kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz?Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı" dedi.

 

KIM KARDASHIAN TÜRKİYE HAKKINDA NE SÖYLEDİ?

Azerbaycan ve Türkiye hakkında açıklama yapan ABD’li reality show yıldızı Kim Kardashian, Azerbaycan’ın ‘savaş propagandası’ için sosyal medyayı engellediğini iddia etmişti. Kardashian açıklamasında Ermenilerin Karabağ’da saldırıya uğradığını öne sürerek, “Karabağ’ı korumak için hayatlarını tehlikeye atan cesur erkek ve kadınlar için dua ediyoruz” demişti. Kısa sürede sosyal medyada tepki gören Kardashian'ın açıklamasına Türkiye'den Twitter kullananlar tepki göstermişti.

Yorumlar