Anasayfa /  Magazin

Alişan Avrupa ülkelerine büyük tepki gösterdi

Alişan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sınıra giden göçmenlere gaz bombası ile müdahale eden Avrupa ülkelerine "Avuç kadar insanı almamak için neredeyse kurşun atacaklar" diyerek tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 29 Şubat 2020 14:36

Türkiye'nin göçmenlere 'açık kapı politikası' uygulayacağını açıklamasının ardından mülteciler Avrupa kapısına akın etti. Göçmenleri kabul etmeyen Yunanistan ve Bulgaristan ise sınır kapılarında geniş önlemler aldı. Alişan ise göçmenleri kabul etmeyen ülkelere isyan etti.

TÜRKİYE'NİN KARARINDAN SONRA GÖÇMENLER SINIRA AKIN ETTİ
Suriye'de rejim güçlerinin İdlib'deki askerlerimize yönelik yapılan hava saldırısında 36 askerimiz şehit oldu, 32 askerimiz de yaralandı. İdlib'deki hain saldırıdan sonra Türkiye'nin AB'ye gitmek isteyen mültecileri durdurmama yönünde aldığı kararı duyan göçmenler, gece yarısından itibaren yollara düştü. Aralarında Suriyeli, İranlı, Iraklı, Faslı ve Pakistanlıların da bulunduğu göçmenler, sırtlarına çantalarını takıp İstanbul'dan taksiler ve otobüslerle yola çıkarak Yunanistan'a geçmek için Edirne'ye geldi. İzmir, Aydın ve Çanakkale'deki göçmenler de denize akın etti. Göçmenleri kabul etmeyen ülkeler ise sınır kapısında gaz bombaları ile müdahale etti.

 

 

Etiketler alişan avrupa magazin
Yorumlar