Anasayfa /  Magazin

Alişan, kaza sonrası kasko şirketinden 1 milyon TL mi aldı?

Geçtiğimiz günlerde Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası geçiren Alişan, kaza sonrası "kasko şirketinden 1 milyon TL aldığı" iddialarına yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, "Tabii ki öyle bir para almadım, bu kadar hızlı sonuçlanacak bir durum değil" ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2020 21:04

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte şahsi otomobiliyle İstanbul'dan İzmir'e giderken Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Eşi ve oğlu kazadan yara almadan kurtulurken, araçta bulunan yabancı uyruklu çocuk bakıcısı ise hafif olarak Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavisinin ardından taburcu edildi.

Alişan'ın trafik kazasında hasar gören aracı için ortaya atılan "Kaskodan 1 milyon TL aldı" iddiaları ise çok konuşulmuştu. Söz konusu iddialara yanıt veren Alişan, "Tabii ki öyle bir para almadım, bu kadar hızlı sonuçlanacak bir durum değil" dedi.

"ALLAH BETERİNDEN KORUSUN"
Milliyet'in haberine göre; önceki akşam Arnavutköy'de Okan Kurt ve arkadaşlarıyla bir araya gelen Alişan, mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Keyifli halleri ile dikkat çeken türkücü, "Çok şükür gördüğünüz gibi gayet iyiyim, ailem de çok iyi. Bunun olacağı varmış, Allah beterinden korusun" dedi.


"TABİİ Kİ ÖYLE BİR PARA ALMADIM"
Sigorta şirketinden 1 milyon TL aldığı iddialarına yanıt veren Alişan, "Tabii ki öyle bir para almadım, bu kadar hızlı sonuçlanacak bir durum değil, tüm raporlar çıktığı zaman bakacağız" dedi.

TEST AŞAMASINDA!
Sağlamlığı ile bilinen Volvo marka bir aracı test aşamasında olduğunu belirten Alişan, "Buse ile en sağlam araba hangisi araştırmasını yaptık, sağ olsunlar yardımcı oldular. Birkaç gün test aşamasında olacağım, kısmet olursa alacağız" dedi.

Etiketler Alişan
Yorumlar