Anasayfa /  Medya /  Dizi

Aliço (Rıza Kocaoğlu) Çukur’a Geri Dönecek mi? Aliço Yaşıyor mu? İşte Detaylar

Aliço Öldü mü? Çukur senaristi Gökhan Horzum verdiği bir röportajda “hiç bir şeyi boşa yazmam” demişti. Yamaç vurulduğunda kendinden geçmiş ve hayalinde Aliço’yu görmüştü. Düzgün giyimli ve iyileşmiş olan Aliço Yamaç’a “elin kandan kurtulmayacak Çukur’da yaşıyorsan” demişti. Bize aslında Çukur’un üçüncü sezonunda olacakların da özetiydi bu rüya.

Abone ol
Abone ol 22 Mayıs 2019 03:27

Aliço Çukur’a Geri Dönecek mi?



Aliço’nun gerçek adının Ali Çoban olduğunu Aliço parmak izi okuttuğunda öğrendik. Aliço’yu takip eden gizemli bir adam vardı. Patlama gerçekleşmeden önce Yücel Aliço’nun öldüğünü görmeden olay yerinden ayrıldı. Aliço’yu bir kaç bölümdür takip eden gizemli adam patlamadan önce Aliço’yu kurtardı. Bu bilinen bir gerçek.



Aliço İyileşiyor. Tadavi Oluyor ve Çok Farklı Bir Karakter olan Ali Çoban Olarak Çukur’a dönüyor



Aldığımız bilgilere göre Aliço’nun yanında diziye iki karakter girecek. Aliço ise artık Ali bey olarak Çukur dizisi senaryosuna dahil edilecek. Her ne kadar Aliço öldü desekte Rıza Kocaoğlu için Çukur’dan ayrıldı diyemeyiz. Aliço ölmedi Ali Çoban olarak yeni sezondan itibaren devam edecek; aldığımız bilgilere göre ise Ay Yapım yaz sezonu boyunca Çukur izleyicisini meraklandırmak için Aliço öldü mü ölmedi mi şeklinde bir spoiler verecek.

Aliço karakteri ile birlikte bir başrol oyuncusu daha Aliço ile ilgili senaryodan diziye dahil olacak. Daha önce de Ay Yapım ile görüştüğü ortaya çıkan Mehmet Ali Nuroğlu veya Uğur Yücel Aliço’nun ailesinden biri veya onu kurtarak tedevi ettiren adam olarak Çukur’a girecek


Yorumlar