Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması: Görüştüğümüz 3 isim var

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelecek sezonun teknik direktörüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 05 Şubat 2022 18:01

Ali Koç, belirlenen 3 teknik adamla görüşmelerin devam ettiğini, bu 3 teknik adamın 2'siyle de maddi görüşmeler aşamasına gelindiğini açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Önümüzdeki sezon için belirlediğimiz 3 teknik direktör adayıyla görüşmelerimiz devam etmektedir. Belirlenen 3 teknik adamın 2'siyle de maddi görüşmeler aşamasına gelinmiştir.” dedi.

Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Mart ayında toplantıya gittiğimizde röntgenimiz çekilecek. Müzakereler başlayacak. UEFA değerlendirmeleri sonucunda bir yaptırım ya da uzlaşma riski söz konusudur. UEFA ile mart ayında görüşmelerimiz olacak. Bu incelemede son 3 sezona bakılacak. Olumsuz tablomuz hala devam etmektedir. 2 nedeni vardır; İçinde bulunduğumuz pandemi sezonları ve ülke ekonomisinin kur hareketlerinin ağır yükleri.

İsmail Kartal, kayıtsız şartsız Fenerbahçe'ye geldi. Ona teşekkür ediyorum. Türk hocalar maç kaybederken sabır çağrıları yapanlar, yabancı hocalar kazandığında dahi eleştiriyorlar. Önümüzdeki sezon için hangi hocayla anlaşırsak anlaşalım, karşımıza çıkacak argümanların bilincindeyiz.Crespo'ya şimdiden büyük ilgi var. En formda futbolcumuz olmasına rağmen bonservis ödediğimiz için UEFA listesine yazamadık.

Yorumlar