Anasayfa /  Spor

Ali Koç'tan Josef de Souza tepkisi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 8. haftasında 2-1 kazandıkları Kasımpaşa mücadelesi sonrası açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 03 Ekim 2021 19:23

İlk olarak karşılaşmayı yorumlayan Ali Koç, "İnanıyorum ki takım birbirine alıştıkça, yeniler alıştıkça, hoca takımı, takım hocayı tanıdıkça daha iyi olacak. Ona şüphem yok. Allah kazadan beladan sakatlıktan korusun. Fenerbahçe tam kadro olduğu sürece sonuna kadar şampiyonluk yarışında olacaktır. "Geçen sene de 7. hafta liderdik. Sonra düşüş oldu. Gerek şanssızlık, gerek hakem hataları. Biz doğru yoldayız ama futbolumuzda vitesi biraz daha arttırmamız gerekiyor. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. İyi günde kötü günde yanımızdalar. İstem dışı olarak bazı oyuncuları yuhalamaları doğru değil. Biz kazanacaksak onlarla kazanacağız." dedi.

Ali Koç, Josef de Souza'nın sarı kart gördüğü pozisyonla ilgili de şu ifadeleri kullandı;

Sivasspor maçında Josef'in yaptığı hareket dünyanın her yerinde kırmızı kart. Ona da gireceksin. 'Bizim hakkımız yendi ama burada da rakibin hakkı yendi' diyeceksin. Bizi bulaştırmasınlar. Herkesin penaltı dediği pozisyondan bize dokundular, artık dursunlar. Bundan birçok kulüp rahatsız. Bir kulüp daha açıklama yaptı. Ben lafı evirip çevirmem. Olay tribünlere oynamaksa benim de tribünüm var. Söz konusu kulüpten daha çok taraftarım var. Biz ağzımızdan çıkan laflara dikkat etmek zorundayız. Bu işin içinden çıkamayız.

Bu rakibimiz başına gelmeyenlerden, ön görerek, yakışıksız bir şekilde şikayetçi. Geçen sezon bir hakem Fenerbahçe ile ilgili şirketlerde çalışıyor diye bir sürü laf ettiler. Sivas maçında Josef'in yaptığı dünyanın her yerinde kırmızı kart. Ona da gireceksin. "Bizi bulaştırmasınlar bu işe. İkinci hafta başladılar. Antalya'nın penaltısı falan. Herkesin fikir birliğinde olduğu konuda bile konuştular. Durmazlarsa biz de başka kulvara gireriz. Herkes kaybeder. Rica ediyorum. Herkes kelimelerine dikkat etsin.

Yorumlar