Anasayfa /  Spor

ALİ KOÇ Trabzonspor hakkında keskin ifadeler kullandı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor - Antalyaspor maçındaki pankartla ilgili basın toplantısı düzenledi. Trabzonspor'un sekizinci şampiyonluk iddiasıyla da ilgili konuşan Ali Koç, 'Eğer gerçekten haklı olsaydınız o kupa müzenizde olurdu. Kendinizi kandırıyorsunuz.' dedi.

Abone ol
Abone ol Editör Muhammed Çelik 06 Mayıs 2022 16:05

Süper Lig 'de Trabzonspor 'un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından tribünde açılan pankartla ilgili oldukça sert ifadeler kullanan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün bir basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde düzenlenen toplantıda Sarı Lacivertli kulübün başkanı oldukça önemli değerlendirmelerde bulundu.

"HAKLI OLSAYDINIZ O KUPA MÜZEDE DURMUYOR OLURDU"

"Eğer haklı olsaydınız o kupa bu müzede durmuyor olurdu. Sekiz şampiyonluğunuzda bir kupa eksik olacak, nasıl yerini dolduracaksınız merak ediyorum. Tüm bu hukuki gerçeklere rağmen 2010-2011 şampiyonuyuz diyerek kendinizi kandırıyorsunuz. Size önerim tez zamanda camianızı gerçeklerle tanıştırın."

"SİLAH NAMLUSUNUN UCUNDA FENERBAHÇE'Yİ TEMSİL ETTİNİZ"

"Gelelim bugünün bir diğer konusuna. Silah namlusunun ucunda Fenerbahçe'yi temsil ettiniz. Türkiye'ye mesaj verdiniz. 7 yıl içinde içinde 39 kişiyi taşıyan Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı yapıldı, kurşunlandı. Bu seviyede faili meçhul olay yoktur. Trabzon il sınırlarında yapıldı. O eyleme sahip çıktınız."

"BU KORKAK, BİZE HEMEN CEVAP VEREN TFF, O ZAMAN CEVAP VEREMEDİ"

"27 Eylül 2021, Trabzonspor-Alanyaspor maçı 1-1 bitti. Hakem Halis Özkahya, Trabzonlu bir oyuncuyu doğru bir şekilde oyundan ihraç etti. Trabzon cephesi aşırı saldırgan bir açıklama yaptı. Bu korkak, bize hemen cevap veren TFF, o zaman cevap veremedi. MHK'yi savunamadı. Neden öyle bir sert çıkış yaptılar biliyor musunuz? Çünkü bir sonraki iç saha maçları Fenerbahçe ile... Kim Min-Jae'nin atıldığı maç. Ali Şansalan maça atanıyor ve neler olduğunu hepiniz biliyorsunuz."

"BU HADSİZLİĞİ NEYE GÖRE YAPIYORSUNUZ?"

"Suçu ve suçluyu öven o pankartı oraya asanlar bu cesareti nereden buluyorsunuz? Bu hadsizliği neye göre yapıyorsunuz? Kulüp yönetiminin bu durumdan haberinin olmaması söz konusu değildir. Maçın federasyon temsilcisinin bundan haberi olmaması, üstlerine bunu iletmemesi mümkün değildir."

 

Yorumlar