Anasayfa /  Foto Galeri

Ali Koç, Emre Belözoğlu kararını verdi

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Erol Bulut'un ardından Emre Belözoğlu ile uçuşa geçen Fenerbahçe'de gelecek sezon için yönetim kararını verdi.

Ali Koç, Emre Belözoğlu kararını verdi - Sayfa 1

Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve Emre Belözoğlu ve Başkan Ali Koç'un önderliğinde 22 transfere imza atan sarı lacivertlilerde her maç ölüm kalım maçı haline geldi.

Ali Koç, Emre Belözoğlu kararını verdi - Sayfa 2

EMRE İLE UÇUŞA GEÇTİ 
Yeni sezona Erol Bulut yönetiminde başlayan ve şampiyonluk yolunda uzaklaşan sarı lacivertlilerde A Takım Teknik Sorumlu görevine Emre Belözoğlu'nun gelmesinin ardından takım adeta uçuşa geçti.

Ali Koç, Emre Belözoğlu kararını verdi - Sayfa 3

HİÇ YENİLMEDİ 
Sarı lacivertliler efsane isim Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı hiçbir maçı kaybetmedi. Fenerbahçe, Belözoğlu yönetiminde çıktığı 8 maçta 20 puan topladı. Sarı-lacivertliler bu 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alırken hiç yenilmedi.

Ali Koç, Emre Belözoğlu kararını verdi - Sayfa 4

3 YILLIK İMZA 
Emre Belözoğlu'nun takımın teknik sorumlusu olmasının ardından adeta uçuşa geçen Fenerbahçe'de yönetim kesin kararını verdi. Takımı yeniden şampiyonluğun ortağı haline getiren Emre Belözoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Yönetimin bu kararı teknik patron Emre Belözoğlu'na iletildi.