Anasayfa /  Foto Galeri

Aleyna Tilki'den direk dansı şovuyla gündem oldu

Her fırsatta dünya starı olacağını dile getiren Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısı ‘Retrograde’i tüm dünyada beğeniye sundu. Yeni şarkısına bir de klip çeken 20 yaşındaki popçu, klipteki direk dansı şovuyla gündem oldu.

Aleyna Tilki'den direk dansı şovuyla gündem oldu - Sayfa 1

Aleyna Tilki, dünya starı olma yolunda ilk adımı attı, Retrograde yayımlandı. Direk dansıyla dikkat çeken genç şarkıcı, iyi tepkiler aldı.

Aleyna Tilki'den direk dansı şovuyla gündem oldu - Sayfa 2

Ünlü olmaya başladığı ilk günden beri dünya starı olmak istediğini söyleyen Aleyna Tilki, ilk ingilizce şarkısı Retrograde'i yayımladı. Tilki, bu şarkı için dünyaca ünlü isimlerle çalıştı. 

Aleyna Tilki'den direk dansı şovuyla gündem oldu - Sayfa 3

Retrograde'in sözleri, tüm dünyada liste başı çalışmalarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip Grammy ödüllü Dua Lipa, Grammy adayı Sarah Hudson ve Coffee'ye, bestesi ise elektronik müziğin dahi ismi Diplo ile beraber King Henry ve Jr.Blender'a ait. 

Aleyna Tilki'den direk dansı şovuyla gündem oldu - Sayfa 4

Şarkının prodüksiyonunu Beyoncé, Justin Bieber, Mark Ronson, Charli XCX gibi dünyaca ünlü isimlerle çalışan King Henry üstlendi. "Retrograde" sözcüğü Astroloji'de gezegenlerin "Retro (Geriye Gidiş)" hareketini de temsil ettiğinden, Aleyna şarkıyı Merkür Retrosu'nun 25 Şubat'taki bitişinden önce çıkarmaktan özellikle kaçındı.