Anasayfa /  Magazin

Aleyna Tilki 'Türk Lokumu' oldu, Real Love ile bombayı patlattı... İşte Aleyna Tilki'nin yeni klibi

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, şu anda Londra'da ama tüm dünyada ve Türkiye'de adından söz ettirecek sürpriz bir çalışmaya imza attı. Amerikalı dünyaca ünlü müzisyen Dillon Francis’in yeni çıkan albümünde ‘Real Love’ şarkısını söyleyen Aleyna Tilki'nin klip için seçtiği mekan Eskişehir oldu. Sivrihisar Havacılık Merkezi'nde çekilen klibin görüntüleri de ilginçti. Uçaktaki bir yazı ise dikkat çekti: Turkish Delight...

Abone ol
Abone ol 06 Ekim 2021 23:54

Yaptığı açıklamalar ve yaptığı başarılı işlerle adından sıklıkla söz ettiren, küçük yaştan itibaren şöhreti yakalayan Aleyna Tilki Londra'dan bombaladı...

Kendisi Londra'da iken yeni klibi yayınlandı ve büyük beğeni aldı.

Aleyna Tilki kısa süre önce Londra'ya uçmuştu. 

Aleyna Tilki, müzik kariyerinde düşüşe geçtiği iddialarına sosyal medya hesabından cevap vermiş ve iddiaları reddetmiş,  "Aleyna geri dönecek, söz" demişti.

Şarkıcı daha sonra Londra'ya gitmiş ve oradan paylaşımlar yapmıştı. Tilki'nin bu paylaşımları yüzbinlerce beğeni de almıştı.

Müzik çalışmaları için Londra’ya yerleşen ve bir süre orada kalacak olan Aleyna Tilki ilk önce bir otele yerleşti ardından kendisine bir daire kiraladı. Ve o daireye de 3 bin sterlin gibi yüksek bir kira ücreti ödemeye başladı.

Dilon Francis’in geçtiğimiz haftalarda Beyond Wonderland festivali sahnesinde seyirci ile paylaştığı ve o geceden beri dünyanın her yerinden birçok müzikseverin merakla beklediği 'Real Love' adlı şarkı Aleyna Tilki’nin adını yurt dışında duyurduğu şarkısı oldu.

Eskişehir'de çekildi

'Real Love’ın Amerika'da ve Aleyna Tilki‘nin isteği üzerine Eskişehir Sivrihisar Havacılık Merkezi’nde, 2. Dünya Savaşı'ndan kalma uçakların arasında 14 saatte çekilen, nefes kesici görüntüler ve dans koreografileri ile dolu video klibini Amerikalı yönetmen Jake Wagner çekti.

Uçaktaki bir yazı ise dikkat çekti: Turkish Delight...

Yorumlar