Anasayfa /  Foto Galeri

Aleyna Tilki ile Demet Akalın arasındaki tansiyon yükseliyor! Bu açıklama ortalığı fena karıştıracak

Demet Akalın ve Aleyna Tilki arasındaki polemikte yeni bir gelişme yaşandı. Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın kendisine gönderme yapmasını pas geçmedi. Genç şarkıcı Demet Akalın'a yanıt verince ortalık karıştı. İşte gerginliği tırmandıracak açıklamalar...

Aleyna Tilki ile Demet Akalın arasındaki tansiyon yükseliyor! Bu açıklama ortalığı fena karıştıracak - Sayfa 1

Trabzon’daki şampiyonluk kutlamalarında Demet Akalın’ın ‘Kulüp’ şarkısıyla eğlenen taraftarların videosu dünyada ses getirmişti. FIFA da bu görüntüleri paylaşmıştı. Akalın, “Telif iste” diyen takipçisine, “Adamlar beni dünya starı yapacak! Aleyna (Tilki) duymasın. Hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA’dayım. Neymiş? Önemli olan don değil, şarkıymış” cevabını vermişti.

Aleyna Tilki ile Demet Akalın arasındaki tansiyon yükseliyor! Bu açıklama ortalığı fena karıştıracak - Sayfa 2

Aleyna Tilki bu konuda yaptığı yorumla gündeme bomba gibi düştü. Genç şarkıcı "Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler spotify GLOBAL’in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok" diyerek eski dostluğun bittiğini söyledi.

Aleyna Tilki ile Demet Akalın arasındaki tansiyon yükseliyor! Bu açıklama ortalığı fena karıştıracak - Sayfa 3

Demet Akalın ise bu yanıt sonrası Tilki'ye "Tek rakibin Mustafa Topaloğlu uzay starlığı. Sakin ol şampiyon Fifa’ya söyleriz seni de paylaşır" dedi. Aleyna Tilki bu yanıtı da pas geçmedi ve Akalın'a "Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim" dedi.

Aleyna Tilki ile Demet Akalın arasındaki tansiyon yükseliyor! Bu açıklama ortalığı fena karıştıracak - Sayfa 4

Akalın'ın bu çıkışına sürpriz bir isim dahil oldu. Besteleriyle adından söz ettiren Ersay Üner, Aleyna Tilki ve Edis'i savunduğu sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Edis ve Aleyna… İkisi de 20'li yaşlarında ülkelerinde birçok başarıya imza atmışlar. İsteseler buradaki kariyerleriyle yetinip evler, arabalar alıp keyfine sürecek donanıma sahipler. Onlar ne yapıyor? Her şeylerini riske atıp kendilerine ve işlerine yatırım yapıyor. Hayalleri peşinde zaman ve emek harcıyorlar. Eleştiri tabi ki olacak ama üslup ve saygı önemli. Ben ikisine de saygı duyuyor ve şans diliyorum. Cesaretlerinden dolayı da kutluyorum