Anasayfa /  Foto Galeri

Aleyna Tilki, Billboard'a röportaj vererek bir ilki başardı!

Aleyna Tilki, Türk müzik tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Retrograde, O Sen Olsan Bari, Cevapsız Çınlama şarkılarıyla müzik piyasasını sallayan Aleyna Tilki, Billboard'a röportaj verdi. Genç şarkıcı, ayrıca sürekli dinlediği 3 sanatçıyı açıkladı.

Aleyna Tilki, Billboard'a röportaj vererek bir ilki başardı! - Sayfa 1

İlginç çıkışlarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki uluslararası çalışmalarına devam ediyor. Warner Music Group ile anlaşma imzalayan, Dua Lipa ve Diplo işbirliği ile müzik piyasasını sallayan  AleynaTilki'nin birbirinden samimi açıklamaları;

Çocukken şarkı söylemeyi hep severdim ama bilime takıntılıydım ve büyüdüğümde laboratuvarda çalışmak istiyordum. Biraz daha büyüdükçe duygularım için bir çıkışa ihtiyacım vardı, bu yüzden her şeyi müziğe döktüm.

Aleyna Tilki, Billboard'a röportaj vererek bir ilki başardı! - Sayfa 2

Dua Lipa, ilk single’ım ‘Retrograde’in yazarlarından biriydi ve bu benim için dünyalar demekti.

Aleyna Tilki, Billboard'a röportaj vererek bir ilki başardı! - Sayfa 3

Türk efsanesi Selda Bağcan beni her zaman müzikal ve duygusal olarak destekledi. Kardeşim Ayça Tilki de. O da bir sanatçı ve büyümesini görmek için sabırsızlanıyorum.

Aleyna Tilki, Billboard'a röportaj vererek bir ilki başardı! - Sayfa 4

Müziğe başlayacaklara tavsiyem; bedeninizi ve imajınızı koruduğunuzdan emin olun. Vücudunuzu sevin ve sizin için önemli olan değerlere sadık kalın. Müzik endüstrisinin sizi şöhret için önemli olan şeylerden ödün vermeye zorlamasına izin vermeyin. Cesur ol ve kendi yolunda yürü!