Anasayfa /  Foto Galeri

Alex de Souza ve Deivid'den şok Aziz Yıldırım itirafları! Telefonu fırlatsaydı...

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza ve Deivid eski başkan Aziz Yıldırım'la yaşadığı olayı anlattı.

Alex de Souza ve Deivid'den şok Aziz Yıldırım itirafları! Telefonu fırlatsaydı... - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin en parlak zamanlarına liderlik eden oyuncular Alex de Souza, Deivid, Christian Baroni, Lugano ve Luciano, Brezilya'da bir programa çıktı.

Zico da programa telefonla bağlandı. Fenerbahçe günlerini anlatan Zico'nun ve futbolcuların Aziz Yıldırım dönemiyle ilgili söyledikleri dikkat çekiciydi.

Alex de Souza ve Deivid'den şok Aziz Yıldırım itirafları! Telefonu fırlatsaydı... - Sayfa 2

Brezilya ESPN’de Fenerbahçe’nin 2008 yılı anısına bir program yapıldı. Alex de Souza, Lugano, Luciano, Deivid ve Cristian'ın katıldığı program Brezilya'da büyük ilgi gördü. 2006-2008 yılları arasında Fenerbahçe'yi çalıştıran ve takıma 100. yıl şampiyonluğunun yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Arthur Zico'da programa telefonla bağlandı.

 

Alex de Souza ve Deivid'den şok Aziz Yıldırım itirafları! Telefonu fırlatsaydı... - Sayfa 3

"BAŞKAN GELİYOR DİYE UYARILIRDIK"
Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza ve Deivid, Aziz Yıldırım'la yaşadıkları anıları anlattı ve 2 eski futbolcu Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştiren ifadeler kullandı.Alex, Aziz Yıldırım soyunma odasına gelmeden önce 'başkan geliyor' diye uyarıldıklarını belirterek, "Herkes hazır ola geçerdi. Çıt çıkmazdı. O gidince herkes yaka bağır açar rahatlardı" dedi.

Alex de Souza ve Deivid'den şok Aziz Yıldırım itirafları! Telefonu fırlatsaydı... - Sayfa 4

Alex ayrıca, "5 gün iznim vardı. Bir maçı kaybettik, sonra Başkan bana 'Hayır iznin 2 gün' dedi. Zico da söyledi iznin 5 gün diye, ama başkan 2 gün diye diretti. Aziz Yıldırım ben Kulüpten ayrılırken, taraftarların beni uğurlamaya gelmesini istememiş ve engellemeye çalışmıştı" dedi.