Anasayfa /  Keyifli Haberler

Alef izle - Alef 1. bölüm sansürsüz ve şifresiz izle

BlueTV'de yayınlanan ve ilk bölümü ile milyonları ekran başına kitleyen Alef dizisi bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Alef izle - Alef 1. bölüm sansürsüz ve şifresiz izle seçeneği.

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2020 01:01

Alef izle - Alef 1. bölüm sansürsüz ve şifresiz izle. BlueTV'de yayınlanan ve ilk bölümü ile milyonları ekran başına kitleyen Alef dizisi bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Alef izle - Alef 1. bölüm sansürsüz ve şifresiz izle seçeneği.

Alef izle - Alef 1. bölüm sansürsüz ve şifresiz izle - TIKLA

ALEF KONUSU VE OYUNCULARI

BluTV ve FX ortaklığında hayata geçirilen, başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in paylaştığı ve yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper’in oturduğu Alef, İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor.  

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan dizide, genç ve hırslı dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile tecrübeli ortağı Settar (Ahmet Mümtaz Taylan), İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşüyor. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da katılıyor. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralıyor. Bu sır açığa çıkmaya yaklaştıkça, her bir karakterin geçmişinin hayaletleri de ortaya çıkmaya başlıyor.

Yorumlar