Anasayfa /  Keyifli Haberler

Alef 4. bölüm bedava izle

Alef 4. bölüm izle - Alef 3. bölüm sansürsüz izle. BluTV'nin yeni dizisi Alef, yayınlandığı gündem bu yana heyecanla takip ediliyor. İşte Alef 4. bölüm fragmanı izle - Alef 3. bölüm sansürsüz izle.

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2020 22:34

Alef 4. bölüm fragmanı izle - Alef 3. bölüm sansürsüz izle. BluTV'nin yeni dizisi Alef, yayınlandığı gündem bu yana heyecanla takip ediliyor. İşte Alef 4. bölüm fragmanı izle - Alef 3. bölüm sansürsüz izle.

Alef 4. bölüm fragmanı izle 

Alef 4. bölüm sansürsüz izle - TIKLA

Kanal: BluTV
Tür: Polisiye, Mistik
Sezon: 1

Yayın Günü:  Cuma
Yayın Saati:  21:30

Yeni Bölüm Tarihi:  24.04.2020
Yeni Bölüm No:  4
 
Yapım Firması: May Prodüksiyon
Yapımcı:
Yönetmen: Emin Alper
Senaryo:
Müzik:

Oyuncular:

Kenan İmirzalıoğlu: Dedektif Kemal
Ahmet Mümtaz Taylan: Settar. Dedektif Kemal'in ortağı.
Melisa Sözen: Üniversitede öğretim görevlisi Yaşar 


Konu:  ‘Alef’, İstanbul Boğazı'nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor. Osmanlı ve İslam Tarihi'nden izler taşıyan dizide İngiltere'de eğitim alan ve Batılı yöntemlerle sorunlara yaklaşan genç ve hırslı dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile teşkilatın başına buyruk, geleneksel ve tecrübeli dedektifi Settar (Ahmet Mümtaz Taylan), İstanbul'da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşüyor. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da katılıyor. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralayacak. Dizi 8 bölüm sürecek.

 

Yorumlar