Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Aldatmak 3.Bölüm Fragmanı izle | Aldatmak 2.Bölüm Ful izle

Aldatmak 2.Bölüm ATV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Aldatmak 2.Bölüm Ful izle. Aldatmak 3.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Aldatmak 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin yeni bölümü 6 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Aldatmak 2.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2022 02:09

Aldatmak 3.Bölüm Fragmanı izle | Aldatmak 2.Bölüm Ful izle

Başrollerinde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Aldatmak 3.Bölümde de ekrana kitleyecek

ALDATMAK 2.BÖLÜM FUL İZLE

ALDATMAK YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Tarık'ın yaşadığı ikili hayatın ortaya çıkması herkesi söke etmiştir. Uğradığı ihaneti sindirmeye çalışan Güzide, ansızın gelen bir telefonla bir kez daha sarsılır. Okulu için Amsterdam'a gittiğini sandığı kızı Oylum, Ankara'da bir kazaya karışmıştır. Aklında bir sürü soru işaretiyle yola çıkan Güzide, Tarık'tan göremediği desteği eski bir dostundan görür.

Tim'in Oylum'u olay yerinde bırakıp kaçması, Oylum'u suçlu konuma düşürür. Nüfuzlu bir aileden gelen Tim, gerçekler ortaya çıkmadan önce yurt dışına kaçabilmek için uğraşmaktadır. Ancak Güzide, kızının işlemediği bir cinayetten hüküm giymemesi için elinden geleni yapacaktır.

Oltan'ın emaneti olan parayı kaybeden Ozan, yanlışını telafi etmeye çalışırken hata üstüne hata yapar. Nitekim dolandırılmasına neden olan olayın arka planında yaşananların açığa çıkması, Ozan'ı daha öfkeli bir hale getirecektir.

Ailesi için ilmek ilmek kurduğu düzen yıkılan Güzide, herkesin yardımına koşmaya çalışır. Bu belki de hayatının en büyük sınavı olacaktır.

ALDATMAK SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar