Anasayfa /  Foto Galeri

Aldatıldığını öğrenen kadın kocasını öldürüp kanını içti ! Sonra da ölüsü ile...

Başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiği kocasını önce öldüren kadın, ardından kanını içip cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra vücudunu parçalayıp bir kısmını buzdolabında sakladı.

Aldatıldığını öğrenen kadın kocasını öldürüp kanını içti ! Sonra da ölüsü ile... - Sayfa 1

Rusya'nın Petersburg ilinde yaşayan 36 yaşındaki Marina Kokhal, başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiği kocası Alexander Yushko'yu önce bıçaklayarak öldürdü, kanını içtikten sonra adamın parmaklarını farelere yedirdi.

Aldatıldığını öğrenen kadın kocasını öldürüp kanını içti ! Sonra da ölüsü ile... - Sayfa 2

Rusya'nın Petersburg şehrinde yaşayan 36 yaşındaki Marina Kokhal isimli kadın, genç bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiği kocası Alexander Yushko'yu önce bıçaklayarak öldürdü, kanını içtikten sonra adamın parmaklarını farelere yedirdi.

Aldatıldığını öğrenen kadın kocasını öldürüp kanını içti ! Sonra da ölüsü ile... - Sayfa 3

Sonrası daha da iğrenç. Öfkeden gözü dönmüş kadın öldürdüğü kocasının cansız bedeniyle cinsel ilişkiye girdi. Polis Marina'nın kocasının genç bir kadınla ilişki yaşadığını ve kocasının ilişki yaşadığı kadına evlerinin yakınında bir daire kiraladığını öğrenince kıskançlık krizine girip kocasını öldürdüğünü söyledi.

Aldatıldığını öğrenen kadın kocasını öldürüp kanını içti ! Sonra da ölüsü ile... - Sayfa 4

Marina, ise verdiği ifadede kocasının aşırı derecede uyuşturucu aldığını ve bu yüzden öldüğünü, kocasının cansız bedenini görünce hayranlarının öldüğünü öğrenmemesi için kocasının cesedini parçalara ayırdığını söyledi. Rapçi olan Alexander'ın ise uyuşturucudan öldüğüne dair kanıt bulunamadı.