Anasayfa /  Medya

Albayrak'ı istifaya davet eden yazar kovuldu

Hükümete yakın Milat gazetesinde "Berat Albayrak istifa etmeli" diyen Hüsamettin Aslan'ın yazılarına son verildi. Aslan, sosyal medya hesabından "Yazdıklarımın arkasındayım" dedi.

Abone ol
Abone ol 12 Nisan 2019 21:35

Milat gazetesinde yazılar kaleme alan Hüsamettin Aslan, "Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etmeli" dediği için gazeteden kovuldu.

Twitter hesabından yaptığı açıklamayla yazılarına son verildiğini duyuran Aslan, "Yazdıklarımın arkasındayım" dedi. 

Aslan, "Türkiye'de Ak Parti tabanında yüksek sesle dile getirilen aile içi yapılaşma, bir şekilde sokağa kadar düşmüş durumda." ifadelerini kullandı. 

Gazetedeki yazılarına son verildiğini duyuran Aslan, şu ifadeleri kullandı: 

"Milat Gazetesi'ndeki yazılarıma sosyal medyada paylaştığım "Berat Albayrak İstifa etmeli" tahlilinden ötürü artık yazılarıma son verilmiştir. Bugüne kadar, 4,5 yıldır görüşlerimi ifade etmemize olanak sağlayan Milat Gazetesi ailesine teşekkür ederim. Yazdıklarımın arkasındayım. Erdoğan'ı hedef alan bir gürültüyü derinden hissediyorum. Bu uyarıyı muhafazakar/mütedeyin kesimden gelen eleştirileri ifade etmekle, ikaz etmekle yükümlüyüz. Takip eden okuyucularıma teşekkür ederim. Hoşçakalın. Türkiye'de Ak Parti tabanında yüksek sesle dile getirilen aile içi yapılaşma, bir şekilde sokağa kadar düşmüş durumda. Türkiye, beka mücadelesi verirken, nezaket kuralları çerçevesinde bu saçmalığı eleştirmek ve yapıcı tenkitle izah etmek gerekliydi. Hayırlı olsun."


Etiketler Hüsamettin Aslan
Yorumlar