Anasayfa /  Güncel /  Gündem

AKUT'un kurucusu olan Nasuh Mahruki AKUT'tan atıldığını duyurdu! Derneğin Adını Yazmayı Bilmeyen..!

AKUT'un kurucusu olan Nasuh Mahruki AKUT'tan atıldığını duyurdu. Mahruki, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 'AKUT’tan, AKUT’un büyük harf yazılması gerektiğini bile bilmeyen birinden gelen bir e-posta ile atıldığımı öğrendim' dedi.

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2022 22:46

Arama Kurtarma Derneği'nin (AKUT) Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan 2016'da, Onursal Başkanlık'tan ise 2019'da iktidar baskısıyla istifa ettirilen Nasuh Mahruki, bugün gelen bir elektronik postayla, kurucusu olduğu AKUT'tan 'atıldığını' açıkladı.

Sosyal medyadan art arda paylaşımlar yapan Mahruki, gelişmeyi, 'AKUT’tan, AKUT’un büyük harf yazılması gerektiğini bile bilmeyen birinden gelen bir eposta ile atıldığımı öğrendim' diyerek duyurdu.

'AKUT Disiplin Kurulu, istifaya zorlandığım günlerden beridir taraflı, adaletsiz, yönetmeliğe aykırı kararlar alıyor' diyen Mahruki, 'İstifaya zorlandığım süreçte hakkımda söylenen yalanlar için benim açtığım ve belgelerle yüzde 100 haklı olduğum disiplin soruşturmalarını 4 yıl boyunca bitirmeyip yandaşlarını korumak için sümenaltı ettiler ama benim atılma kararımı hiç utanmadan sıkılmadan oy çokluğuyla çıkardılar' sözlerini kullandı.

Etiketler Nasuh Mahruki AKUT
Yorumlar