Anasayfa /  Politika

Akşener'in 28 Şubat sözleriyle yine yaş tahtaya bastı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "28 Şubat'ta başörtüsüne uzanan eli kırarım, koparırım' diyen bendim" sözleriyle yine yaş tahtaya bastı. Sözlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 04 Mart 2022 21:46

İYİ Parti'nin Meclis'teki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 28 Şubat ile ilgili, "Gençler hatırlamayabilir, büyüklerinize sorun. Google'a da bakabilirsiniz. Bugünün caka satanları başörtüsüne uzatılan o el, başörtüsüne uzandığında, 28 Şubat'ta sus pus olmuşken uçaklara doluşup Almanya'ya kaçışırken, başörtüsüne uzanan eli kırarım diyen bendim bendim. Bugün buradan tekrarlıyorum, başörtüsüne uzanan el de, başı açık bir kadının saçının teline uzanan el de o gün nasıl bir tavırla karşılaşmışsa bugün de aynı tavırla karşılaşacaktır" dedi. 

 1997'DEKİ SÖZLERİ GERÇEĞİ ORTAYA KOYDU

Akşener'in 28 Şubat dönemiyle ilgili Mehmet Ali Birand'a verdiği röportaj "28 Şubat'ta alınan kararların uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum, kıyafet yasası da uygulanacak" dediği ortaya çıktı. 

Yorumlar