Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Akit Medya'nın acı günüA: Mustafa Karahasanoğlu hayatını kaybetti!

kit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti..

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 13 Ağustos 2022 10:38

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Bir süredir hastanede tedavi görüyoren Karahasanoğlu'nun cenaze namazı, İkindi Namazı'na müteakip Fatih Camii'nde kılınacak.
Karahasanoğlu, namazın ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verilecek.
.

DUAYEN İSİMLERDEN BİRİSİYDİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, A Haber canlı yayınında "Her zaman gönlünde kalbinde aklında varlığında ruhunda yaşadığı ebediyet alemine göçmüş oldu. Kendisi hem Türk siyasetinin hem Türk medyasının çok önemli duayen isimlerinden birisiydi. Milli Görüş Hareketi içerisinde çok önemli görevler üstlenmişti." ifadelerini kullandı.

Bugün Türkiye daha güçlü, daha müreffeh ve daha yerli ve milli bir duruşa sahipse bu tür büyüklerimizin sayesinde oldu..

 

YAKIN TARİHİN ÖNEMLİ TANIKLARINDAN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bir kaz daha Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Hem Akit camiasına hem hayatı boyunca birlikte olduğu bütün herkese yürüdüğü yoldaki arkadaşlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah cennetiyle cemaliyle müşerref etsin. Mustafa Karahasanoğlu aslında yakın tarihin en önemli tanıklarından. Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı bütün sıkıntıların Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı bütün saldırıların hedef alındığı bütün süreçlerin ve aynı zamanda Türkiye'nin bunları nasıl savuşturup bu ülkenin bu milletin kendi değerleriyle kendi özüyle nasıl adım attığının en yakın şahidi ve tanığıdır.

Kendini ülkesine inancına değerlerine vakfetmiş kıymetli bir şahsiyet aramızdan ayrıldı.

.

Yorumlar