Anasayfa /  Teknoloji

Akıllı Şehirlerin Vazgeçilmezi: Kablosuz Güvenlik Kamerası

Kablosuz güvenlik kamerası çağımızın akıllı şehir yönetimi kapsamında en yaygın kullanılan akıllı mekân ürünlerinin başında geliyor. Kullanıcılarına gerek artan dijitalleşmeye paralel olarak yüksek teknolojiler sunarken gerekse gün boyu güvenli ortamlar sağlıyor.

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2022 09:00

Güvenlik kamerası firmaları kurdukları sistemlerle suçların önlenmesinde ve suçluların tespitlerinde büyük rol oynuyor. Dijitalleşme trendleri içerisinde yer alan akıllı evlerin de baş aktörü olan kablosuz güvenlik kamerası hakkında kısa bir gezinti yapmaya ne dersiniz?

Kablosuz Güvenlik Kameraları ile Daha Güvenli Bir Yaşam Mümkün!

Kablosuz güvenlik kameraları hemen her yere yerleştirilebilir olmalarından dolayı çok çeşitli alanlarda kullanılabiliyor. Başta hırsızlık olmak üzere artan suç oranları sebebiyle de konutlarda ve işyerlerinde güvenlik sistemleri giderek daha önemli hale geliyor. Akıllı evler oluşturulurken en başta güvenlik sistemleri düşünülüyor. Birçok insan kablosuz güvenlik kamerası kurulumu yaptırmak suretiyle evlerinin, yazlıklarının, işletmelerinin potansiyel suçlara karşı güvenliğini sağlıyor. Bu sistemler sayesinde istedikleri her yerden ve istedikleri zaman evlerini, işyerlerini izleyebiliyor. Anker kablosuz güvenlik kamera sistemleri tehlikeli bir durum olduğunda, güvenlik kamerası seti içerisinde bulunan uyarı sistemleri sayesinde sizi anında bilgilendiriyor. Daha güvenli bir yaşam oluşturmanızda Anker kablosuz güvenlik kamerası tüm üstün özellikleri ile size istediğiniz desteği sağlıyor.

Dış Mekânlar İçin Anker Güvenlik Kamerası Sistemleri Güneş Enerjisiyle Buluşuyor

Birçok işletmenin ve konutun dış mekânlarının izlenmesi zaman geçtikçe zorunluluk haline geliyor. İşletmeler için başta resmi yönetmelikler bunu zorunlu kılıyor. Aynı zamanda uyulması gereken standartlar da söz konusu olduğunda güvenlik kamerası sistemleri vazgeçilmez oluyor. Öte yandan dış mekânların güvenliğini sağlamak evler için olduğu kadar işletmeler için de artan suç oranları doğrultusunda önemli bir ihtiyaç. Evde ya da işletmede olunmadığı zamanlarda ya da gece çevrede olanları izlemek isteyen birçok kişi güvenlik kamerası firmaları ile proje yapıyor. Ayrıca işletmeler için malzeme sevk ve kabullerinde, dış yükleme-boşaltmalarda ve kalite kontrollerde gereken izleme süreçleri bu ihtiyacı doğurabiliyor. Güvenlik kamerası kablosuz tercih edildiğinde binalarda dış cepheye, bahçede ağaç ya da direklere, istenilen pek çok yere kurulabiliyor.

Anker’in dış ortam kablosuz güvenlik kamerası günde 2 saatlik güneş ışığı ile pil ömrünü olabildiğince hatta sonsuz enerjiye yakın uzatabiliyor. Gece görüşlü özelliği sayesinde gün doğumu ve gün batımında görüntü ayarlarını optime ediyor; hareket algılamaya göre parlaklığını ve spot renk sıcaklığını da otomatik olarak ayarlıyor.

En Yenilikçi Kablosuz Güvenlik Kamerası Çeşitleri Anker’de

Anker kablosuz güvenlik kamerası özellikleri yüksek mühendislik teknolojilerini barındırıyor. Merkezileştirilmiş güvenlik özellikleri taşıyan kablosuz güvenlik kamerası çeşitleri sayesinde tek bir merkeze entegrasyon sağlanabiliyor, merkezi konumdan güvenlik işlemleri yönetilebiliyor.

İç ya da dış tüm mekanlarda Anker gece görüşlü güvenlik kamerası çeşitleri, düşük aydınlatmalı yaşam alanlarında ya da ful karanlık ortamlarda görüntü kalitesinden taviz vermiyor. Her seviyede aydınlatmada yüksek kalitede görüntüleme ve kayıt yapılabilmesini mümkün kılıyor. İster evinizde ister işletmenizde iç ve dış ortamları kablosuz güvenlik kamerası sistemleri ile gönül rahatlığı ile izleyebilirsiniz. Anker’in akıllı ev ürünleri kablosuz güvenlik kamera kategorisinde yer alan ürünlerde insan algılama teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji sayesinde bir kedi ya da köpek yaklaşmasında değil gerçekten bir insan yaklaşması durumunda uyarı sistemi devreye giriyor. Ayrıca yüz tanıma sayesinde gelen kişinin aileden olup olmadığı tespit edilebiliyor.

Siz de evde olmadığınız her an evinizin dışını ya da işletmenizde bulunmadığınız zamanlarda işletmenizi üstün görüntü kalitesiyle izlemek istemez misiniz? Anker güvenlik kamera sistemleri yenilikçi teknolojileri ile ihtiyaçlarınızı en üst düzeyde karşılayabilir. Üstün teknolojiye hemen ulaşmak için Anker'e göz atabilir, güvenlik kamerası fiyatları ve özeliklerini inceleyerek en doğru ürüne ulaşabilirsiniz.

Yorumlar