Anasayfa /  Foto Galeri

Akıl almaz olay! Robot süpürge çalıştığı otelden firar etti

İngiltere’de bir robot süpürge çalıştığı otelden kaçtı. Günlerce aranan robot süpürgeyle ilgili sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı.

Akıl almaz olay!  Robot süpürge çalıştığı otelden firar etti - Sayfa 1

Birleşik Krallık’ta bulunan bir otelde son derece komik bir olay yaşandı. Bir robot süpürge, Travelodge şirketinin bir otelinden kaçarak binadan hızlıca uzaklaştı. 

Akıl almaz olay!  Robot süpürge çalıştığı otelden firar etti - Sayfa 2

Robot süpürgenin kaçışını sosyal medyada paylaşan bir Travelodge Cambridge Orchard Park çalışanı, süpürgenin ‘can havliyle kaçtığını’ ifade etti. Bu hafta Cambridge dolaylarında kaybolan robot süpürge için bir personel ise süpürgenin her yerde olabileceğini söyledi.

Akıl almaz olay!  Robot süpürge çalıştığı otelden firar etti - Sayfa 3

KAÇAK ROBOT SÜPÜRGE GÜNLERCE ARANDI

Robot süpürgelerin normalde girişte kapının ağzını algıladığını ve dışarı çıkmak yerine geri döndüğünü belirten personel, ‘Ancak bu kaçmayı tercih etti’ şeklinde kaydetti. Robot süpürgenin kaçtığını 15 dakika sonra fark ettiğini belirten personel, cihazın o süre zarfında her yere gitmiş olabileceğinin mümkün olduğunu söyledi.

Akıl almaz olay!  Robot süpürge çalıştığı otelden firar etti - Sayfa 4

Robot süpürgenin bu firarının ardından cihazı aramak için çalışmalara başlandı. Görevliler robot süpürgeyi bulup otele teslim eden kişiye otelin barında içki ikram edeceklerini duyururken, cihazın kaçışı sosyal medyada da büyük ilgi gördü.