Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Akbank iş başvurusu 2019 - Akbank iş ilanları İŞKUR

Akbank bünyesine çeşitli pozisyonlar üzerinden alım yapılacak olup, yeni ilanlar yayımlanmış durumdadır. İlanlar ve detayları haberimizdedir. İşte Akbank iş başvuru ilanı ! 2019 Akbank iş ilanı yayımlandı.

Abone ol
Abone ol 08 Ocak 2019 16:39

Banka personeli alımları arasında yeni ilanlar yayımlayan bankalar bulunuyor. Akbank ilanları da bu listede yer alıyor. Akbank bünyesine banka personeli alımı yapılıyor ve ilanlar 31.12.2018 tarihi itibariyle yayımlanmış durumda. Yayımlanan ilanlara başvurular alınmaya başladı. Yayımlanan ilanlar farklı bölge müdürlükleri bünyesinde görevlendirilecek personellere yöneliktir. Bu bölge müdürlüklerinin listelerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. İşte gişe yetkilisi alımı bölge müdürlükleri ve diğer kadrolar...

GENEL MÜDÜRLÜK ALIMI 2019

GİŞE YETKİLİSİ ALIMI 2019

GİŞE YETKİLİSİ-BURSA BÖLGE        

GİŞE YETKİLİSİ-DOĞU ANADOLU BÖLGE            

GİŞE YETKİLİSİ-GÜNEYDOĞU ANADOLU            

GİŞE YETKİLİSİ-İSTANBUL ANADOLU            

GİŞE YETKİLİSİ-İSTANBUL AVRUPA        

GİŞE YETKİLİSİ-ORTA ANADOLU            

İNGİLİZCE BİLEN ÇAĞRI MERKEZİ YETKİLİSİ

YARI ZAMANLI TAKIM ASİSTANI

Başvurular hakkında bilgilendirmeler

Akbank bünyesine yapılacak alımlar ve ilanlar, kariyer alanından kamuoyuna duyurulmuştur. Akbank bünyesinde banka personeli ve özellikle gişe yetkilisi pozisyonunda görev almak isteyen adaylar, aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden başvurularını yapabilirler. Başvuru yapacak adayların ilgili ilan şartlarını taşıyor olmaları gerekli olup, şartlara uygun olmadığı anlaşılan adayların kazanılmış hakları daha sonradan geçersiz kılınacaktır. Yürütülecek alım süreçlerinde adaylara banka tarafından sözlü ve yazılı sınavlar uygulanabilir. Yayımlanan ve yukarıda listelenen bu ilanlar 31.12.2018 tarihi itibariyle başvuruları başlatılmış ve yıl sonuna kadar sürecek alımlarla alakalı duyurulardan oluşmaktadır. İlana başvuru süreçlerine yönelik tüm aşamalar, banka tarafından yürütülecek olup, sitemiz isinolsa.com üzerinden adaylara bilgi sunmak amacıyla duyurulmuştur. İlana yönelik takıldığınız noktaları ve bilgi paylaşımı ihtiyaçlarınızı bizlere yorumlar kısmından aktarabilirsiniz.


Yorumlar