Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Akbank banka memuru alımı yapıyor!

Akbank Türkiye geneli farklı pozisyonlarında çalışmak üzere banka memuru alımı yapıyor. Başvuru şartları ve detayları nedir?

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2020 15:50

Ülkemizin önde gelen bankaları arasında yer almakta olan ve özel sermaye ile kurulan Akbank şu anda Türkiye geneli Bankalar Birliği verilerine göre 770 farklı şube ile hizmet vermekte olup bu şubelerinde çok sayıda müşterisi bulunmakta ve binlerce banka memuru görev yapmaktadır. Bankalarda ya da genel müdürlükler de istihdam etmekte üzere banka memuru alımları aralıklarla yapılmakta olup Akbank tarafından yeni yayımlanan ilanlarda Türkiye geneli personel alımlarının yapılacağı belirtildi. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir, nasıl başvuru yapılacak?

 

Aranan Pozisyonlar ve Şart Nelerdir?

Aranmakta olan şartlara bakıldığında üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, kılık kıyafetine özen gösterir olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri odaklı olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak gibi şartlar aranmakta olup yine pozisyonlar için meslekli bilgiler de aranmaktadır. Alım yapılacak olan pozisyonlara bakıldığında Akbank Düşünce Kulübü, İhracat Faktoring Pazarlama Yöneticisi, İhracat Faktoringi Müdürü, Kredi Analiz Yöneticisi, Gişe Memuru, Gişe Yardımcısı, Ödeme Sistemleri İş Analisti/İş Mimarı, Ödeme Sistemleri MF Yazılım Uzmanı, Deneyimli Yapay Zeka Uzmanı pozisyonları başta olmak üzere 51 açık pozisyon için personel alımı yapılıyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak?
Başvurular Nasıl Yapılacak?

Akbank'ın banka memuru alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların https://bit.ly/2SxMsyt linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından karşılarına çıkan ilgili ekranda adayların kendilerine uygun pozisyonu bulması ve öz geçmiş oluşturarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Yorumlar