Anasayfa /  Foto Galeri

Akasya Asıltürkmen son halini paylaştı! Yeni halini böyle ti’ye aldı!

Bir dönem ekranların aranan isimlerinden olan oyuncu Akasya Asıltürkmen son hali ile gündem oldu. Estetik operasyon geçiren Akasya Asıltürkmen tanınmayacak hale geldi. Estetik operasyon sonrası yaşadığı süreci Instagram'dan takipçileriyle de paylaşan Akasya Asıltürkmen, bandajlarını çıkardıktan sonraki halini ti'ye aldı. İşte 43 yaşındaki oyuncu Akasya Asıltürkmen'in estetik operasyonundan sonraki hali…

Akasya Asıltürkmen son halini paylaştı! Yeni halini böyle ti’ye aldı! - Sayfa 1

Bir dönem ekranların aranan isimlerinden olan oyuncu Akasya Asıltürkmenson hali ile gündem oldu. Estetik operasyon geçiren Akasya Asıltürkmen tanınmayacak hale geldi. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isimlerden olan Akasya Asıltürkmen son paylaşımlarında takipçilerini şoke etti. Estetik operasyon sonrası yaşadığı süreci Instagram'dan takipçileriyle de paylaşan Akasya Asıltürkmen, bandajlarını çıkardıktan sonraki halini ti'ye aldı. İşte 43 yaşındaki oyuncu Akasya Asıltürkmen'in estetik operasyonundan sonraki hali…

Akasya Asıltürkmen son halini paylaştı! Yeni halini böyle ti’ye aldı! - Sayfa 2

Oyuncu Akasya Asıltürkmen de göz kapağını kaldırtarak estetik yaptıran ünlüler kervanına katılmıştı. Asıltürkmen, bandajlarını çıkardıktan sonraki halini ti'ye aldı.

Akasya Asıltürkmen son halini paylaştı! Yeni halini böyle ti’ye aldı! - Sayfa 3

"UZAYLI FİLTRESİ GİBİ" 
Estetik yaptırdığı için pişman olduğunu söyleyen oyuncu, yüzündeki bandajların çıkmasının ardından şimdi de yeni haliyle bir video yayınladı.

Akasya Asıltürkmen son halini paylaştı! Yeni halini böyle ti’ye aldı! - Sayfa 4

ÇOK ACIDI 
Kaş kaldırma estetiği yaptıran Akasya Asıltürkmen, yüzü bandajlı bir karesini Instagram'da paylaştı. Oyuncu, çok acı çektiğini söyledi.