Anasayfa /  Güncel /  Gündem

AK Partili Mücahit Birinci'den Selçuk Tepeli'ye tepki

FOX TV sunucusu Selçuk Tepeli, çiftçilerin yaşadığı zorlukları anlatan bir haber sonrası sinirlenerek bardağını fırlattı. Bunun üzerine çeşitli isimlerden tepki geldi.

Abone ol
Abone ol 21 Mayıs 2022 12:41

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, çiftçilerin tarlalarını ekemediği söyleyen FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin sinirlenerek önündeki bardağa vurmasına ilişkin olarak RTÜK'e "kapatma dahil tedbir uygulama" çağrısı yaptı.

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, çiftçilerin yaşadığı zorlukları anlatan bir haberin ardından sinirlenerek önünde duran bardağa vurdu. Haberin ardından konuşan Tepeli, "Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç gözünü seveyim ya" dedi. Tepeli, elindeki kâğıdı fırlattı ve daha sonra önündeki bardağa vurdu.

Tepeli'nin hareketi Twitter'da gündem olurken, AKP'li Mücahit Birinci RTÜK'e çağrı yaptı. Twitter'dan paylaşım yapan AKP'li Birinci, "İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insansının bu fiili nedeniyle, RTÜK'ün, Fox TV kanalına, kapatma dahil, tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz" ifadesini kullandı. 

 

Yorumlar