Anasayfa /  Güncel

AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı'dan CHP'li isme şok sözler: İb*elik !

AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın eşcinsellikle ilgili açıklamaları için sosyal medya hesabından şok eden ifadeler kullandı.

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2020 17:14

TRHaberler ÖZEL | Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın geçtiğimiz günlerde eşcinsellik ile ilgili yaptığı açıklamanın yankıları sürüyor.

Ali Erbaş'ın açıklamaları sonrası Ankara Barosu bir bildiri yayınlayarak Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında çok sert sözler sarf etmişti.

Ankara Barosu'nun bu bildirisini üzerine soruşturma başlatılmasını ardından özellikle sosyal medyada insanlar ikiye ayrılarak eşcinsellik konusunda tartışmaya başlamıştı.

CHP Sözüsü Faik Öztrak'ın da bu konu ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

Faik Öztrak'in videosunu "Bu CHP'linin "Yaşam tarzı" dediği "İbnelik ve lezbiyenlik vs. Sapıklık" İfade için özür dilerim ama kendilerini "Velevki ibneyiz" diye tarif ediyorlar" notu ile paylaşan Ahmet Hamdi Çamlı'ya tepki ve destek mesajları yağdı.

 

İşte Ahmet Hamdi Çamlı'nın o paylaşımı !

 

 

Kaynak: trhaberler.com / Berkan Çay

Yorumlar