Anasayfa /  Foto Galeri

AK Parti'den asgari ücretle ilgili dikkat çeken zam açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in "Aralık'ta asgari ücrete zam yapacağız" açıklaması sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

AK Parti'den asgari ücretle ilgili dikkat çeken zam açıklaması - Sayfa 1

Çalışanlar gözünü Aralık ayında toplanacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu’na çevirmişken Bakan Bilgin'in açıklamaları milyonlarca asgari ücretliyi heyecanlandırdı. Bakan Bilgin asgari ücrete yapılacak olan zamma ilişkin ‘enflasyonun altında kalmayacağı’ mesajını verdi. Öte yandan 2023 asgari ücret zammıyla ilgili bir yeni açıklama da AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. İşte 2023 asgari ücretle ilgili tüm detaylar...

AK Parti'den asgari ücretle ilgili dikkat çeken zam açıklaması - Sayfa 2

ŞAŞIRTAN BİR RAKAM GELİR Mİ?

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Asgari ücret konusunda vatandaşlar beklentilerini yüksek tutsunlar mı? Yine şaşrıtan bir rakam gelir mi?" sorusuna yanıt verdi.

AK Parti'den asgari ücretle ilgili dikkat çeken zam açıklaması - Sayfa 3

Sabah TV'den Onur Şahanoğlu'nun konuğu olan Akbaşoğlu, yaptığı açıklamada "Bu konuda hem Çalışma Bakanımız hem işçi ve işveren sendikaları bütün toğlum kesimleriyle istişare halinde. Sayın Cumhurbaşkanımız da bugüne kadar bütün toğlum kesimlerine yönelik fevkalade iyileştirmelere imza atmıştır. Bu anlamda asgari ücretle ilgili de gerçekten iyi bir düzenleme, işçilerimizi ve milletimizi memnun edecek bir düzenleme yapılacağını ifade edebilirim.

AK Parti'den asgari ücretle ilgili dikkat çeken zam açıklaması - Sayfa 4

ZAM ORANI ENFLASYONUN ÜZERİNDE OLUR MU?

Her zaman milletimiz memnun ettik ve hiçbir zaman enflasyona karşı ezdirmedik. Bunu herkes zaten yaşayarak görüyor. Bizim enflasyonun üzerinde bir artış yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.