Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

AK Parti'nin FETÖ karnesi bu video ile çıkarıldı! Saadet Partisi Etekteki taşları döktü! video izle

AK Parti'nin FETÖ karnesi bu video ile çıkarıldı! Saadet Partisi Etekteki taşları döktü! Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden AK Partililerin FETÖ hakkında sarf ettiği bir takım sözleri hazırlanan video kolajı halinde yayınladı.

Abone ol
Abone ol 20 Temmuz 2019 01:39

AK Parti'nin FETÖ karnesi bu video ile çıkarıldı! Saadet Partisi Etekteki taşları döktü!

Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden AK Partililerin FETÖ hakkında sarf ettiği bir takım sözleri hazırlanan video kolajı halinde yayınladı.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı twitter üzerinden paylaştığı video ile AKP'nin FETÖ karnesini çıkardı.

'15 Temmuz ve Ötesi' başlığıyla yayınlanan videoyla AKP'nin FETÖ konusundaki çelişkileri ortaya koyuluyor.

Karamollaoğlu sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile bazı AKP'lilerin geçmişte FETÖ yapılanması hakkında sarf edilmiş sözleri video kolajı halinde yayınladı.

Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ hakkında geçmişte sarf ettiği şu sözlerini yayınladı:

"17 Üniversite kurmak için geldiler hepsini onadım. Okullar için yer istediler verdik. Devlet Başkanlarına hükümet başkanlarına bunları biz refere ettik. Ne istediniz de alamadınız?

Bizim zamanımızda büyüdüler düşüncesini reddetmem. Doğrudur aldatıldık.

Rahmetli Özal, Ecevit, Demirel hatta biz de bu yapıya iyi niyetle destek olduk." 

Diğer yandan Karamollaoğlu paylaşılan videoda AKP'li Bekir Bozdağ'ın "Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Değerli bir insandır, bilge bir insandır. Her şeyi de açık devletin denetimi gözetimi altında açık" şeklinde sarf ettiği sözlerini de hazırlanan videoda yayınladı

"ERBAKAN FETÖ'YE MESAFELİYDİ!"

Karamollaoğlu'nun yayınladığı videoda FETÖ hakkında geçmişten günümüze şu ifadeler yer alıyor kısa göz atalım:

İlker Başbuğ: Erbakan dönemine gelince Erbakan'ın cemaate mesafeli olduğunu görüyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aldandık, bakıyorsunuz tabanda ibadet var, ortada ticaret var, tavanda ihanet var. İhaneti tespit edememenin orada zaafı içindeydik.

Temel Karamollaoğlu: FETÖ ile mücadeledeki hataları tekrar etmemeliyiz. Vatan hainleriyle vatan severleri çok titiz bir şekilde yapmalıyız.

Temel Karamollaoğlu: Kimin telefonunda olursa olsun bylock çıktıysa biz bunu hapse atarız. Bunu kamil manada uygulasınlar AK Parti'nin yüzde 60'ı hapse girer. Çünkü FETÖ'yü makbul hale bu arkadaşlarımız getirdi.

Temel Karamollaoğlu: Bugün bakan olanların bile Fethullah Gülen'le yan yana çektirdiği fotoğraflar her yerde dolaşıyor. 'Bizim Fethullahçımız başlarınınkinden iyidir' böyle çifte standartla devlet yönetilmez kusura bakmayın. Adalet Mülkün Temelidir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hain örgütün gerçek yüzünü çok daha önceleri ortaya koyamamanın üzüntüsünü yaşamaktayız. Bundan dolayı hem rabbimize hem milletimize verecek hesabımızın olduğunu biliyorum. Rabbim de milletim de bizi affetsin.

Diğer taraftan paylaşılan videoda FETÖ'nün siyasi ayağının tespit edilmesiyle ilgili önergenin AKP ve MHP'nin oyları ile reddedildi bilgisi de yer alıyor.






Kimse konuşmuyor diye acı gerçekler değişmez.



15 Temmuz ve Ötesi ••• pic.twitter.com/qWyV0Iof5U


— Saadet Partisi (@SaadetPartisi) July 19, 2019


Yorumlar