Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

AK Parti'den 17 yıl sonra istifa eden siyasetçi Allah'ım affet diye tweet attı!

AK Parti'den 17 yıl sonra istifa eden siyasetçi Allah'ım affet diye tweet attı! AK Parti'de 17 yıl görev yaptıktan sonra Saadet Partisi'ne geçen ve Beykoz Belediye Başkan adayı olan Muharrem Kaşıtoğlu Twitter'dan "Allah'ım affet" diyerek üzüntüsünü paylaştı.

Abone ol
Abone ol 09 Ağustos 2019 16:31

AK Parti'den 17 yıl sonra istifa eden siyasetçi Allah'ım affet diye tweet attı!

AK Parti'de 17 yıl görev yaptıktan sonra Saadet Partisi'ne geçen ve Beykoz Belediye Başkan adayı olan Muharrem Kaşıtoğlu Twitter'dan "Allah'ım affet" diyerek üzüntüsünü paylaştı.

Eski Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, 17 yıl görev yaptıktan sonra Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında attığı tweetle birlikte AKP'den istifa etmişti. 



AK Parti'den istfa ettikten sonra Saadet Parisi'ne geçen Muharrem Kaşıtoğlu AKP Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın belediyeden maaş aldığı iddialarına ilişkin twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu. 

"ALLAH'IM AFFET"

31 Mart Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi'nden Beykoz Belediye Başkan adayı olan eski İBB Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda  ''Birileri anormal zengin olmuş, birileri 3’er 5’er maaş almış, birileri hiç işe gitmeden yatan maaşları çekmiş ve biz de yıllarca teşkilatlarda bunlara (bilmeden) hizmet etmişiz. Allah’ım affet! Tüm bunlar ortaya çıktıktan sonra bile görmeyen gözlere feraset lutfet!'' ifadelerini kullandı.


Yorumlar