Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Türkiye'den yeni operasyon hazırlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Bakanlar Kurulu toplantısı 4 saat sürerken toplantı sonrası Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol 12 Mart 2018 21:15

Hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ, "PKK saldırılarıyla ilgili Almanya'ya nota verildi. Münbiç konusunda ABD ile devam eden görüşmelerde belli noktaya gelindi." dedi. Bozdağ ABD'nin İncirlik'ten çekileceği yönündeki söylemlere de cevap verdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Kuzey Irak'a planlanan terör operasyonu ile ilgili,"Irak hükümeti ile yapılan görüşmeler olumlu geçmiştir. Irak hükümeti de terör örgütüne karşı Türkiye ile bir anlayış birliğine varmıştır. Bu anlayış birliği çerçevesinde, terörle mücadele Irak tarafında da kararlı bir şekilde devam edecektir." ifadelerini kullandı.

'JETLERİMİZİ GÖRDÜKLERİNDE GELDİĞİMİZİ ANLAYACAKLAR'

Bozdağ, "Bir harekat olursa, ne zaman olacak? O harekat başladığında hep beraber göreceğiz. Benden kimse bir takvim vermemi beklemesin. Davulla, zurnayla oraya gitmeyeceğiz. Bizim jetlerimizi, Mehmetçiklerimizi gördüklerinde geldiğimizi anlayacaklar." şeklinde konuştu.


Yorumlar