Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Rasim Arı aslen nereli eşi ve çocukları kimdir-özgeçmişi

Sevilen siyasi simalardan biri olan Rasim Arı aslen Nevşehirli ve 1975 doğumlu. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Rasim Arı bürokrasi hayatını bakanlar Güldal Akşit ve Nimet Çubukçu'nun danışmanı olarak sürdürdü.Evli olan Rasim Arı'nın iki çocuğu vardır.

Abone ol
Abone ol 25 Kasım 2018 00:17

Uzun yıllardır siyaset ile içiçe olan isimlerden biri olan Rasim Arı aslen Nevşehirli. Bürokrasi hayatını bakanlar Güldal Akşit ve Nimet Çubukçu'nun danışmanı olarak sürdürdü.Evli olan Rasim Arı'nın iki çocuğu vardır. 

RASİM ARI KİMDİR: 1975'te Nevşehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini bu kentte tamamlayan Arı, liseyi Pendik İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde lisans eğitimini tamamlayan Arı, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesinde yüksek lisans yaptı.

2001'de Maltepe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Arı, 2002 yılında Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın danışmanlığı görevine getirildi. Bürokrasi hayatını bakanlar Güldal Akşit ve Nimet Çubukçu'nun danışmanı olarak sürdürdü.

2011'de Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği görevine atanan Arı, 2015'te Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevini üstlendi. Arı, 9 Kasım'da Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Arapça ve İngilizce bilen Arı, evli ve iki çocuk babası


Etiketler Rasim Arı
Yorumlar