Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Melih Gökçek bağımsız mı aday olacak?

AK Parti'den bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla istifa etmesi beklenen Melih Gökçek hakkında flaş kulis ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 20 Ekim 2017 18:16

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için kulisler giderek çoğalıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifa etmesini beklediği Melih Gökçek'in 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde bağımsız aday olacağı iddialar arasında yer alıyor. 



Melih Gökçek istifa için işlerini toparlıyor. Ani gelişen istek üzerine Melih Gökçek, Erdoğan'ı istifadan vazgeçiremeyince diğer planını ortaya koyacağı konuşuluyor. Öyle ki Melih Gökçek 23 yıl hizmet verdiği Ankara'dan vazgeçmek istemiyor.



OYUNA GÜVENİYOR



Anket çalışmalarında her zaman önde olan Melih Gökçek yerel seçimlerde bağımsız ya da kendine uygun bir partiden aday olarak bu kez AK Parti'nin karşısında seçime gireceği iddia ediliyor. Melih Gökçek'in istifası için 10 Kasım günü kesin gözüyle bakılıyor. İstifasının ardından hemen seçim çalışmalarına başalayacak olan Gökçek yerel seçimlere hazır girerek. Kendisi adına kazanmayı hedefleyecek.



 


Yorumlar