Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Maliye Bakanı Ağbal helallik istedi

Maliye Bakanı Naci Ağbal Yeni dönemde Bayburt'tan aday olmayacağını belirterek, Bayburtlu hemşehrilerinden helallik istedi

Abone ol
Abone ol 20 Mayıs 2018 01:19

Bayburt'ta yapılan yatırımlara da değinen Ağbal, "Erzurum ne kadar yakın olsa da Bayburtlu diyor ki 'Havalimanı yakın olsun'. Dolayısıyla 2 milyon yolcu kapasiteli yapımına başlanan havalimanını Bayburt'a kavuşturduk. Yüksek Planlama Kurulu kararını, AK Parti grubunda sayın Başbakan ile bizzat ben imzaladım. Son derece önemli bir yatırım." dedi.

Kentte planlanan Kültür Han Projesi'nin Türkiye'de ilk kez Bayburt'ta yapılacağını anlatan Ağbal, projenin sosyal hayata ve gençlere önemli katkı sağlayacağını dile getirdi.

- "Yetimin hakkını yememek benim en önemli anlayışım"

Ağbal, yetimin hakkını yememenin en önemli anlayışı olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Her şeyin hakça yapılması, kurallara uygun olması her zaman önemsediğim şeyler. Bu süreçte bunların olması için azami gayret gösterdim. Sayın Cumhurbaşkanımız bize her zaman söyler. Garibin, fakirin, hastanın duası her şeyden daha üstün. AK Parti bugünlere geldiyse hep bu dualar sayesinde gelmiştir. Onun için daha fazla dua edeceğiz. Bu süreç içerisinde bilmeden, istemeyerek kırdığım bütün kardeşlerimden helallik istiyorum. Bunları söylerken Bayburt'la ilişkimiz hiç eksilmeden devam edecek, buradayız, sizlerle beraberiz."

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak, üzerinde Bayburt Saat Kulesi'nin resminin yer aldığı tabloyu Bakan Ağbal'a sundu.


Yorumlar