Anasayfa /  Politika /  Ak parti

İşte Ak Parti'nin İstanbul hedefi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Sütlüce’de bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında pazar günü gerçekleştirilecek 6. Olağan İstanbul İl Kongresi hakkında bilgi verdi. Şenocak, 24 Haziran seçimlerine dikkat çekerek, “İstanbul’da gerçekten çok çalışarak, 2.5 aylık süreçte gece gündüz yaptığımız çalışmalarla, Haziran seçimindeki hedefimiz yüzde 60+1. İnşallah bütün İstanbul teşkilatımızla, bütün milletimizle beraber hedefliyoruz” dedi.

Abone ol
Abone ol 03 Mayıs 2018 20:52

Şenocak, hedefin yüksek olduğunun belirtilmesi üzerine, “Biz hedef koyduk, gerçekleştirmek için elimizden geleni gayretleri yapacağız. Siyasi partinin il başkanıyız, burada bir hedef doğrultusunda mücadele ediyoruz, önümüze koyduğumuz bir hedef var. Tüm teşkilattaki kardeşlerimiz geceli gündüzlü çalışacağız. İstanbul’da 60+1 gibi bir hedef doğrultusunda çalışmaya gayret ediyoruz. Çalışmak bizden takdir Allah’tan” dedi.

“REHAVET DİYEMEYİZ BELKİ AMA EKSİK ÇALIŞTIĞIMIZ NOKTALAR OLABİLİR”

AK Parti’nin 16 Nisan’daki oy oranlarının düşük olmasının kadro değişikliğine neden olup olmadığının sorulması üzerine, Şenocak, kadroların gençleştirildiğine dikkat çekerek, “Adına rehavet diyemayiz belki ama eksik çalıştığımız noktalar olabilir ya da belki enerjiyi daha fazla vermesi gereken arkadaşlar sürece dahil edildi. Bu süreç içerisinde aslında bizim yaptığımız şu; kadroları gençleştirdik, çünkü 3-5 sene aynı görevde belki sıkılan arkadaşlarımızın ve alışılagelmiş olan çalışma modeli olduğu için bu süreçi yeniledik belki” diye yanıt verdi.


Yorumlar