Anasayfa /  Politika /  Ak parti

İmamoğlu'undan sonra Yıldırım'dan İstanbul için indirim haberleri!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan İstanbullulara müjde verdi.

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 18:19

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldırım, ''İstanbullulara müjdeli haber: Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak. Öğrenci Akbil'i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek. Hayırlı olsun.'' dedi.






İstanbullulara müjdeli haber:



Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak.



Öğrenci Akbil'i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek.



Hayırlı olsun.#DahaGüzelOlacak


— Binali Yıldırım (@BY) 13 Mayıs 2019




İmamoğlu: İndirimlerin takipçisi olacağız!

Öğrencilere 50 TL indirimli akbil ve suyun yüzde 40 indirimi konusunda talimat veren CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu bugün indirimler konusunun takipçisi olacaklarını açıklayıp şu Twitti atmıştı:






İBB’deki görevim sırasında İETT’ye öğrenciler için genç kartın 85 TL’den 50 TL’ye indirilmesi çalışması yapılması için talimat vermiştim. Siyasi rakibimiz “Gelin 40 TL yapalım” demişti. Bugün İBB Mayıs Meclis’i başlıyor, bütün meclis üyelerimiz süreci yakından takip edecekler. pic.twitter.com/082OHgNa7X


— Ekrem Imamoglu (@ekrem_imamoglu) 13 Mayıs 2019


Etiketler öğrenci akbili
Yorumlar