Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Erdoğan: Anket firmaları iflas edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemi değerlendiriyor, soruları yanıtlıyor. Erdoğan, "Biz eserlerimizle konuşuruz ve eserlerimiz için halkımızdan oy istiyoruz." dedi.

Abone ol
Abone ol 29 Mart 2019 23:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz eserlerimizle konuşuruz ve eserlerimiz için halkımızdan oy istiyoruz. Bu seçimlerde bence anket firmalarının hepsi iflas edecek. Anket firmalarıyla gerek belediyelerimizin gerek bizim bazı çalışmalar var. Bakıyoruz ki birbirinden o kadar uzak neticeler önümüze geliyor ki belli ki bunların hiçbirisi bir şeyi tutturamayacak." dedi.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"Partimize bir dava olarak bakıyoruz. Bir dava olarak baktığımız için de davaya ihanet edenin, tekrar orada yer alması olacak bir iş değil."

Pendik'te broşür dağıtan Yusuf

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yusuf'un (Özoğul) yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete verilen bir ahlak dersidir." ifadelerini kullandı.

Edirne Belediye Başkanının 15 Temmuz'daki görüntüleri

Erdoğan, "Bu adam Edirne'de tekrar belediye başkan adayı. Bunlardan bu vatana fayda gelmez." şeklinde konuştu.

"Ayasofya'yı o asli künyesine sokmamız lazım"

Erdoğan, "Müze statüsünü Ayasofya yeni kazanmıştır. Çok eski değil. Önce bir defa Ayasofya'yı o asli künyesine sokmamız lazım. Nedir? Camidir." dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

"Bunun için seçimden sonra dedik biz bunu oturup çalışalım ve ondan sonra da yasal anlamdaki adımları bir defa atalım ve bu adımları atmak suretiyle de burayı artık Ayasofya Müzesi değil Ayasofya Camii olarak bir defa devreye sokalım. İbadete açılma safhasıyla ilgili olarak da yol haritamızı, planlamamızı ona göre daha sonra yapalım dedik ve inşallah bu süreci de bu şekilde yürüteceğiz."


Yorumlar