Anasayfa /  Politika /  Ak parti

El Cezire'den bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaşıkçı suikastini açıklayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızılcahamam Kampı'nda yapacağı çok önemli açıklama ile ilgili bir iddia ortaya atıldı!. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızılcahamam Kampı'nın sonunda önemli açıklamalar yapacağını söylemişti. Gazeteci Samet Doğan El Cezire'nin, Türk kaynaklarına dayandırarak, yarın (bugün) Erdoğan'ın Kaşıkçı suikastiyle ilgili açıklama yapacağını duyurduğunu belirtti.

Abone ol
Abone ol 07 Ekim 2018 03:49

El Cezire'den Ak Parti Kızılcahamam Kampı ile ilgili bomba bir iddia ortatay atarak kulisleri harektlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızılcahamam Kampı'nda yapacağı çok önemli açıklama ile ilgili bir iddia ortaya atıldı!

Suudi kökenli Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı, salı günü girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğu'ndan bir daha çıkmadı. 

Emniyet ise Kaşıkçı'nın konsoloslukta olduğu sırada binaya gelen 15 kişilik bir Suudi Arabistan kafilesine işaret eden bir açıklama yaptı. Açıklamada iki uçakla gelen kafilenin içinde Suudi yetkililerin de bulunduğu ifade edilmişti. Şahısların daha sonra geldikleri uçaklarla Türkiye'den ayrıldığı belirtilmişti. Açıklamada Kaşıkçı'nın ise Konsolosluktan çıkmadığı vurgusu dikkat çekmişti. 

Kızılcaham'da kampta bulunan AK Parti'nin sözcüsü Ömer Çelik emniyetin bu açıklamasından kısa süre önce Cemal Kaşıkçı'nın kayıp olmasıyla ilgili konunun hassasiyetle takip edildiğini ifade etmişti. 

Çelik ayrıca kampın son gününü (bugün) işaret ederek "Yarın Cumhurbaşkanımız da konuşacak. Basına açık olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız çok önemli açıklamalar yapacak." demişti... 

Bu ifade Katar merkezli El Cezire tarafından "Cemal Kaşıkçı suikastiyle ilgili açıklama yapacak" sözleri ile yansıtıldı.




El Cezire, Türk kaynaklarına dayandırarak, yarın Erdoğan'ın Kaşıkçı suikastiyle ilgili açıklama yapacağını yazdı.


— samet dogan (@sametdgn1) 6 Ekim 2018




Yorumlar