Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ittifak uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın 15 Temmuz gecesi milletin gönlünde kurulduğunu söyleyerek bu ittifakın amacının seçimi kazanmak değil bu ülkenin bekası için kurulan bir ittifak olduğunu ifade etti.

Abone ol
Abone ol 02 Ocak 2019 20:51

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatlarını cumhur ittifakı konusunda uyararak gereğini yerine getirin talimatı verdi. Bazı bölgelerde bu konuda bazı isimlerin nazlandıklarını duyduğunu ifade eden Erdoğan, kimsenin bu ittifakın çizdiği çizginin dışına çıkmaması gerektiğini söyledi.

Erdoğan, AK Parti teşkilat toplantısında konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından bazı satır başları:

"Bugüne kadar 14 seçimden hep başarıyla çıktığını nasıl rekorlar kırdığını merak edenler varsa bunun formülü budur. Çankaya, Yenimahalle neden böyle? Buralarda da belediye var. Peki heden çöp var neden hizmet vermiyorlar? Paraysa bütçeden eşit koşullarda bunlara da para geliyor. Mesele başka! Belediyecilik aşktır aşk! Halka hizmet hakka hizmettir diyerek biz bu yola çıktık.

AK Parti'de belediyeciliğin sırrı nedir biliyor musunuz? Belediyecilik her şeyden önce derdi olanların işidir. Eğer gerçekten gönlünüze bu sinmişse bunu yaparsınız. Her AK Partili günün 24 saati yılın 365 günü çalıştığı için bu başarılara imza atabildik. 

Hele hele milletin verdiği yetkiyle bu işi yapanların kerameti kendinde arayanları bu çatı altında barındırmadık. Biz varsak her şey var! 

AK Parti'de ben yoktur, biz vardır. Osmanlı döneminde padişahlar biliyorsunuz Cuma selamlığına çıkardı. Çıktığında kendisini karşılayan ahali mağrur olma padişahım senden büyük Allah var derlerdi. Bu ne demek? 

Kim ki millete tepeden bakarlarsa bilsinler ki biz onlarla yol yürümeyiz. Biz de beklemeden gereğini yaparız. 

Bazı bölgelerden aday olmayanlar ya da yeniden aday gösterilmeyenlerin nazlandığı haberlerini alıyorum. Bir defa AK Parti'ye bu yakışmaz. İsmi üzerinde AK Parti! Bazıları da biz bir ittifak yaptık. Bu ittifakta kimse çizdiğimiz çizginin dışına çıkamaz. Buna tüm teşkilatlarımız uymalıdır. Uymayan olmazsa kusura bakmasın kendilerini istirahata davet ederiz. Biz eğer bir ittifak oluşturduysak bu bir illet ittifakı, zillet ittifakı değildir. Bunun gereğini yerine getireceğiz. Bu uzun yolda birbirimizi kırmayacağız. Dayanışma içerisinde olacağız ve millete karşı olanları 31 Mart akşamı gereken dersi vermiş olalım.


Yorumlar