Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Çavuşoğlu duyurdu: FBI soruşturma başlattı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'ye karşı başlatılan mücadele ve çağrıların nihayet sonuç bulduğuna dikkat çekerek bu konuda harekete geçen ülkelerle ilgili bilgi verdi.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2018 19:37

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'ye karşı uluslararası alanda yürüttükleri mücadeleye dikkati çekerek, "Şimdi Amerika, FBI bir soruşturma başlattı. Amerika'daki ihlalleri, vergiden vize kaçakçılığına kadar her türlü ihlalleri görmeye başladılar ve ciddi bir soruşturma olduğunu Dışişleri Bakanı bana söyledi" dedi.

Çavuşoğlu, Mahmutlar Mahallesi'ndeki AK Parti seçim ofisinin açılışında, Türkiye'nin her noktasında yeni yatırımlara devam edeceklerini söyledi. 





Seçimin "Yapacağız" diyenlerle "Yıkacağız" diyenler arasında geçeceğini aktaran Çavuşoğlu, seçimin terörle mücadele edenlerle, teröristleri hapishaneden çıkarmak isteyenler arasında olduğunu dile getirdi.

24 Haziran seçimini, "Türkiye tarihinin en kritik, en önemli seçimi" olarak değerlendiren Çavuşoğlu, bunun, Türkiye'yi, iki asır sonrasını dizayn edecek bir seçim olduğunu aktardı.

Bu seçimin basit bir seçim olmadığına değinen Çavuşoğlu, "Bu seçim 1950'de çok partili siyasi döneme geçtikten sonraki siyasi anlamda önemli bir seçimdir. Yeni bir sistem geliyor bu seçimle." dedi.





Bugüne kadar çok çalıştıklarını ama bu seçimde daha çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan Çavuşoğlu, bunun, Türkiye'nin şahlanışının başlayacağı bir seçim olacağını bildirdi. 



AK Parti ile bugüne kadar yapılanların bir başlangıç olarak görülmesini isteyen Çavuşoğlu, "16 yılda yaptıklarımızı 79 yılla kıyasladığımızda müthiş bir başlangıç, dönüşüm var. Rakamlar ortada. Biz artık gelecekle yarışıyoruz. Geçmişi unutmadık ama artık geçmişe bakmamalıyız." ifadelerini kullandı.


Yorumlar