Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Binali Yıldırım suskunluğunu bozdu! 'Suskunluğumu yanlış yorumlayanlar var'

İstanbul'daki seçim tartışmaları sürerken AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'dan flaş bir açıklama geldi. Günlerdir bir açıklama yapmayan Binali Yıldırım medyada çıkan 'neden konuşmuyor' haberlerine; "Son günlerde seçim süreci ile ilgili suskunluğumu yanlış yorumlayanlar var. Bilinmelidir ki bu tutumum YSK karar sürecine saygımın gereğidir" ifadelerini kullanarak suskunluğunu bozdu. İşte Binali Yıldırım'ın açıklaması..

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2019 20:52

İstanbul'daki yerel seçim tartışmaları ve YSK süreci sürerken AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'dan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldırım, "Son günlerde seçim süreci ile ilgili suskunluğumu yanlış yorumlayanlar var. Bilinmelidir ki bu tutumum YSK karar sürecine saygımın gereğidir. Süreci Partim ve yetkili kurullarımızla yakından takip ediyorum. Seçmen söyleyeceğini söyledi. Artık söz YSK’nındır. Nokta. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.






Son günlerde seçim süreci

ile ilgili suskunluğumu yanlış yorumlayanlar var.

Bilinmelidir ki bu tutumum YSK karar sürecine saygımın gereğidir. Süreci Partim ve yetkili kurullarımızla yakından takip ediyorum.

Seçmen söyleyeceğini söyledi.

Artık söz YSK’nındır.

Nokta.

Saygılarımla.


— Binali Yıldırım (@BY) 11 Nisan 2019




Yorumlar